![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Rihannas pilsēta tajā dienā stāvēja drūma. Ziemeļos varēja redzēt milzīgu kalnu grēdu, un, ja rūpīgāk ieskatījās, varēja redzēt tādu kā kustību smailēs. -Šodien tie sasodītie kalni mainās vairāk....- Drūmi nopūtās krodziņa "Zelta zirgs" saimnieks lūkodamies cauri kādreiz tik skaistam ozolkoka logam. Ārā bija velnišķīgi karsta, kaut pie debesīm bija tikai pelēki mākoņi. Laiks, kā jau parasti šajās dienās, bija neskaidrs, taču nejauks. Taču šodien vairākas būtnes devās uz šo ēstuvi iestripināties, un, kā jau liktenis vēlēja, doties ceļā uzzināt kraso pārmaiņu cēloni....- |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Jā, labi. Zaļajā Pūķī. Viņa miegaini izgrūda. Kāds viņu atkal uzrunāja un Selīna atvēra acis. Pavērusies uz pusi, no kuras skanēja balss, Selīna saprata, ka tas ir Errano. Nē, es tā nedomāju, bet tas dos mums nedaudz laika. Un tāpat mēs nebūtu varējuši to paturēt noslēpumā, jo kā tu vari zināt, ka es neesmu tas ļaunums? Varbūt tā ir Džeina vai vēl kāds. Mēs nevaram to zināt, bet tagad mēs kopā vismaz noskaidrosim kas tas ir. Tāpat viņš to uzzinās. Ja es būtu uzlikusi paziņojumu vai vēl ko citu, tas būtu briesmīgāk. Liktenis man lēma šodien satikt Džeinu un pār'jos. Kau vai viņi ir zagļi. Kaut vai īgni nerunīgi vecuki, no tā vienmē var gūt labumu. Elfi spēj klusi lavīties un piezagties bez skaņas, bet tas vecais vīrs likās ļoti zinošs. Viņa vairs nespēja parunāt. Viņa bija reti turējusies sabiedrībā sava noslēpuma dēļ, taču tagad vienā reizē izrunāt tik, cik viņa parasti pasaka nedēļas laikā? Selīnai mazliet noreiba galva. Kas viņai bija uznācis? Kāds spēks viņu dzina uz priekšu. Viņa bija kļuvusi bālāka.
Šo rakstu rediģēja melomania: 20.08.2007 16:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 09:26 |