![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Rihannas pilsēta tajā dienā stāvēja drūma. Ziemeļos varēja redzēt milzīgu kalnu grēdu, un, ja rūpīgāk ieskatījās, varēja redzēt tādu kā kustību smailēs. -Šodien tie sasodītie kalni mainās vairāk....- Drūmi nopūtās krodziņa "Zelta zirgs" saimnieks lūkodamies cauri kādreiz tik skaistam ozolkoka logam. Ārā bija velnišķīgi karsta, kaut pie debesīm bija tikai pelēki mākoņi. Laiks, kā jau parasti šajās dienās, bija neskaidrs, taču nejauks. Taču šodien vairākas būtnes devās uz šo ēstuvi iestripināties, un, kā jau liktenis vēlēja, doties ceļā uzzināt kraso pārmaiņu cēloni....- |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Selīna pamanīja ēdienu un pievilkdama to sev tuvāk klāt, sāka ēst, kamēr Džeina stāstīja par Sanni. Es piedalos. Viņa noteica dzīvespriecīgi paskatīdamās uz viņu un turpināja. Es tāpat klejoju pa pasauli un tagad man ir izdevība kaut ko darīt lietas labā. Es tev palīdzēšu. Mēs dosimies jau šodien? Viņa ar lielām acīm raudzījās uz Džeinu un sirds viegli priekā ietrīsējās, taču tajā brīdī viņa paturēj prātā kādu domu. Neuzticies vinai. Tas var būt arī māns, taču to viņa ātri aizmirsa. Tu arī dosies? Viņa paraudzījās uz elfu pēddzini un jauki uzsmaidīja viņam. Tad jau vēl labāk. Būsim veseli trīs. Varbūt vajadzētu pieaicināt vēl kādu? Un tajā mirkli viņa piecēlās kājās un nokliedzās pa visu bāru. Ei! Es vēlētos palūgt mirkli miera! Vai ir kāds, kurš vēlētos doties uzzināt kas noticis ar mūsu skaistajiem kalniem, upēm un pļavām? Kurš būtu tik drosmīgs un ietu kopā ar mani, Džeinu un Errano uz Sannu patiesības meklējumos?
Šo rakstu rediģēja melomania: 20.08.2007 14:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 09:42 |