![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Rihannas pilsēta tajā dienā stāvēja drūma. Ziemeļos varēja redzēt milzīgu kalnu grēdu, un, ja rūpīgāk ieskatījās, varēja redzēt tādu kā kustību smailēs. -Šodien tie sasodītie kalni mainās vairāk....- Drūmi nopūtās krodziņa "Zelta zirgs" saimnieks lūkodamies cauri kādreiz tik skaistam ozolkoka logam. Ārā bija velnišķīgi karsta, kaut pie debesīm bija tikai pelēki mākoņi. Laiks, kā jau parasti šajās dienās, bija neskaidrs, taču nejauks. Taču šodien vairākas būtnes devās uz šo ēstuvi iestripināties, un, kā jau liktenis vēlēja, doties ceļā uzzināt kraso pārmaiņu cēloni....- |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Pa to laiku, kad pulciņš bija sarunājies, blakus Selīnai jau atradās ēdiens, vēl aizvien silts.
-Īsti nezinu, bet tie burvji izskatījās gudri. Bet, ir taču vērts mēģināt? Ja labi padomā, šķiet ka esmu dzirdējusi nostāstus, par Sannes torni, kur itkā mituši galvenie burvji - nu tie, paši labākie no burvju savienībām. Varbūt tur ir kādas atbildes? Lai nu kā, bet no Sannes nav bijušu nekādu ziņu, šķiet tur kaut kas ir paslēpts!- Džeina turpināja stāstīt. -Vai kāds ir ar mieru piedalīties šajā "ekskursijā"? Man nav bail no jebkādiem piedzīvojumiem, bet jūs?- Saspiedusi īkšķus vēl ciešāk, Džeina nodomāja "beidzot kāda iespēja! Bail man nav, bet ja nu kāds par šādām domām tikai smiesies? Nevar jau šo pasauli tādā postā atstāt..." Šo rakstu rediģēja Mākoņkaķis Aurēlija: 20.08.2007 14:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 09:24 |