![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
Rihannas pilsēta tajā dienā stāvēja drūma. Ziemeļos varēja redzēt milzīgu kalnu grēdu, un, ja rūpīgāk ieskatījās, varēja redzēt tādu kā kustību smailēs. -Šodien tie sasodītie kalni mainās vairāk....- Drūmi nopūtās krodziņa "Zelta zirgs" saimnieks lūkodamies cauri kādreiz tik skaistam ozolkoka logam. Ārā bija velnišķīgi karsta, kaut pie debesīm bija tikai pelēki mākoņi. Laiks, kā jau parasti šajās dienās, bija neskaidrs, taču nejauks. Taču šodien vairākas būtnes devās uz šo ēstuvi iestripināties, un, kā jau liktenis vēlēja, doties ceļā uzzināt kraso pārmaiņu cēloni....- |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.07 ![]() |
* Gadās, bet ar laiku būs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Kentaurs nopūtās, kad viņam jau skrēja klāt ar papirusiem, lai saņemtu autogrāfu. Bet nu ko varēja darīt? Spārdīt jau visus nebūtu prāta darbs, taču Majekam nebija nekas pretī, pret autogrāfu izsniegšanu. Saņēmis papirusus un oglītes vai kādu citu rakstāmo, Majeks parakstījās uz papirusiem, drēbēm apmetņiem, ķermeņa daļām, visur kur varēja. Kādai kundzei kurai dievs devis lielus apaļumus, nācās kautrīgi parakstīties uz tiem. Piegājis pie letes, Majeks ar savu stipro roku satvēris kausu, padzērās no tās un nedaudz aizkaitināts teica. -Nu taču izbeidz! Nevajag man nekādas atlaides, es esmu tāds pats klients kā pārējie, kas jums ir ar tām atlaidēm?!? Es neesu pelnījis viņas, pats esmu grēkojis un darījis sliktas lietas kā pārējie, tas, ka esmu kentaurs nenozīmē, ka man ir kādas priekšrocības!- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 06:16 |