![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties. Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.
Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.05 ![]() |
Kopumā, lieliska grāmata. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tas, ka R.A.B. bija Reguluss Bleks un ka Harijs bija horkrusts, šķiet, nevienu nepārsteidza (surprise, surprise). (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Man sevišķi patika moments, kad Harijs visiem teica: Neviens neiejaucieties, viņš [Voldemorts] ir mans. Vai kaut kā tā. Varu iedomāties, kādu feisu rādīja Voldijs, kurš vienmēr bija reklamējis, ka tieši viņam ir jānogalina Poters, un te pēkšņi puika publiski viņu šādi piesmej. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Man liekas, ka Roulinga bija par faniem tā kā apžēlojusies izslavētā slaktiņa vietā kopumā novāca tik maz galveno varoņu (vienīgi Freda ir mazliet žēl), un beigās tāds cukurdzēriens vien sanāca, visi dzīvoja laimīgi līdz mūža galam. Tomēr pasaku grāmata. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja Elony: 15.02.2008 16:53 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
Mani pirmie iespaidi.
Lasot pirmās nodaļas, es piecas reizes pārprasīju māsai, vai šis ir īstais (man bija smuki izprintēta pirātiskā versija). Man likās galīgi nepoterisks, bet man arī sestā grāmata vairs nepatika. Epilogs atstāj daudz iespēju fanfikiem, lai neteiktu skarbāk. Piekrītu pekenei par pasaules likumiem. Joprojām HP pasaule nav konsekventa, bet vismaz nebija tik traki kā iepriekšējās grāmatās, kad nemitīgi spēles gaitā tiek mainīti spēles noteikumi. Visvairāk man žēl Strupa. (Nu jā, es vienmēr aizstāvu sliktos grāmatas varoņus, kuriem autors dara pāri.) CITĀTS(Aiva) Galu galā, cik mēs no Strupa esam redzējuši - dzīves izvazātu īgņu tagadnē, un pusaudžu bandas upuri pagātnē. Tagad mēs no Strupa esam redzējuši nedaudz vairāk, bet grāmatā bja pārāk maz par Strupu (Nu labi, labi galvenais varonis ir Harijs). Dīvaini, ka viņš jau sākumā necieta Hariju, redzēja viņā Džeimsu nevis Liliju, kaut arī pēc rakstura Harijs bija līdzīgāks mātei. Un jā, es Man palika neskaidrs, vai Ordeņa biedri izmantoja Avada Kedavra? Nepieļaujamo lāstu? Šo rakstu rediģēja Antaress: 19.08.2007 13:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 03:27 |