![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties. Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.
Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.04.04 Kur: Rīga ![]() |
Vakar internetā nejauši atradu divus dažādu kritiķu "HP & the Deathly Hallows" skarbos vērtējumus. Kā jau īstenam latvietim, man negatīvās atsauksmes šķiet tās interesantākās, pie tam, pat ja visam nepiekritu, daudzas lietas tur tiešām pieminētas tādas, kas arī man lika saraukt pieri un uzdot jautājumu: "Vai tad nevarēja labāk...?"
Uzreiz saku, ka neesmu kritiķis un neesmu rakstnieks, tādēļ uz nekādu īpašo literatūras kā mākslas izpratni nepretendēju, bet šajās kritikās dažas lietas ir tik brutāli un skaidri iemestas acīs, ka nu nevar ignorēt. Pieņemu, ka visi, kas piedalās šajā nodaļā diskusijās ir pietiekami kompetenti angļu valodā, lai varētu veiksmīgi izlasīt abus rakstus. Varbūt kādam ir lieks laiciņš un pat var iztulkot. Tātad linki uz kritiķu atsauksmēm: 1) Review of "Deathly Hallows" by Daniel Hemmens at FerretBrain: Part 1 Part 2 2) Harry Potter and the Qualified Recantation Andrew Rilstone Veiksmi diskusijās! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
tas dzejolis bija diezgan dīvains, taču atbilstošs DH/NR .
es nebrīnītos ka autore 7 poteru padarījusi tik drūmu šī vai cita tikpat tumša dzejoļa dēļ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.06.2025 18:02 |