![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties. Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.
Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
nu, es ilgi domaaju vai taisiit sho topiku, bet beigu galaa izdomaaju, ka par 6. graamatu ir piespamotas veselas 3 lapas, tad sheit pat veel pirmaa lapa nav kaartiigi 'aizsista'.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
tad nu taa, jautaajums skan shaadi - vai jums arii neshkita un vai juus negaidiijaat no peedeejaas ciinjas kko vairaak, kaa pliku vienu uzbrukuma, zizlis voldijam izlido no rokaam un that's all?! mhmm, es biju gaidiijis patieshaam kko grandiozu, gribeeju sagaidiit to briidi, kad arii Harijs paraada, kaada liimenja burvis vinsh ir un ka vinsh zin arii kkaadas nopietnaakas burvestiibas par 'tukšrocdžimpiņ' ... :-/ nu es gribu teikt to, ka no peedeejaas graamatas un no peedeejaas ciinjas, pirms Voldijs noliek karoti, es gribeeju redzeet 'real wizard action'.. :| bet nee, es nesuudzos, JKR viss bija pareizi izskaidrojusi par to zizli, kas bija Voldijam un ka vinsh pieder harijam un tas zizlis pieder Harijam, nevienam citam vinsh neklausiis, bet, kaa jau teicu, tas nebija tas, ko, iespeejams, mees visi bijaam gaidijushi no izshkiroshaas ciinjas, kur arii izshkiraas abu galveno varonju liktenji! es zinu, ka kkaada veida diskusija bija arii tajaa pavedienaa, kur tiek apspriesti peedeejaas graamatas iespaidi, bet to visu kopaa likt nav iisti gudri, jo tad viss sanaak vienaa putraa un neko nevarees atrast... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 ![]() |
Nu ko, esmu atgriezusies no atvaļinājuma Turcijā un varu atkal iegrimt HP diskusijās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Un te nu man jāsaka - jā, pēdējais dialogs bija superīgs, un tas, kā Harijs viņu saukāja par Ridlu, gluži kā Dumiņš viņu allaž sauca vienkārši par Tomu - nekādi tur pašpiešķirti tituli (Lord) un skanīgi pseidonīmi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Lai gan jāsaka, ka es arī nedomāju, ka viss beigsies tik... tik... p(a)rasti. Uz klasisku dueli es necerēju - nu nevelk Harijs līdz LV līmenim. Kaut vai paskatamies, kas par krutiem džekiem bija Dumiņš un Grindiņš 16-17 gadu vecumā - starptautiskas publikācijas utt. Uz visa tā fona Harijs bija vienkārši normāls burvis un labāks viņš bija tikai ar to, ka nebija varaskārs un bija ļoti nesavtīgs. Tas, uz ko es cerēju, bija kaut kādas īpašas Harija spējas, kuras the Dark Lord nows not (vai kaut kā tā) un par kurām bija minēts pareģojumā. Un tā kā Dumiņš kaut kad agrāk bija norādījis Harijam, ka tā īpašā spēja ir mīlestība/spēja mīlēt, es tiešām cerēju, ka būs cīņa, kas izvērtīsies starp Harija un Voldemorta dvēselēm/prātiem. Kaut kas līdzīgs, kā 5.filmā, kur Voldijs mocīja Hariju no iekšpuses un Harijs teica, ka Voldijam nav draugu, nav mīlestības un ka tāpēc viņam viņa ir žēl (starp citu grāmatā šāda nianse nebija!!). Tagad sanāk, ka the power the Dark Lord knows not ir vienkārši krutāks zizlis, kaut kā žēl... Turklāt nav arī gluži taisnība, ka Voldijs šo spēku nezināja - viņš labi zināja, kas tas par zizli un tāpēc arī mērķtiecīgi to meklēja. Vienīgais ko viņš nezināja ir, kāda bija patiesā zižļa pēctecība un kam tas patiesībā kalpoja. Bet vai šī nianse ir tā, ko apraksta pareģojums? No pareģojuma konteksa man izklausās, ka runa iet par kādu fundamentālu spēku, kaut ko, uz ko Voldijs nemaz nav spējīgs, ko nepazīst/neatzīst, ko nevar apgūt/uzzināt vai kaut kā tamlīdzīgi. Šo rakstu rediģēja šķirmice: 13.08.2007 10:21 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 ![]() |
Tagad sanāk, ka the power the Dark Lord knows not ir vienkārši krutāks zizlis, kaut kā žēl... Nesanāk vis. Tas spēks joprojām bija mīlestība/spēja mīlēt. Turklāt nav arī gluži taisnība, ka Voldijs šo spēku nezināja - viņš labi zināja, kas tas par zizli un tāpēc arī mērķtiecīgi to meklēja. Vienīgais ko viņš nezināja ir, kāda bija patiesā zižļa pēctecība un kam tas patiesībā kalpoja. Bet vai šī nianse ir tā, ko apraksta pareģojums? Papildinot to, ko rakstīju augstāk - nē, nav (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) No pareģojuma konteksa man izklausās, ka runa iet par kādu fundamentālu spēku, kaut ko, uz ko Voldijs nemaz nav spējīgs, ko nepazīst/neatzīst, ko nevar apgūt/uzzināt vai kaut kā tamlīdzīgi. Pareizi - šis spēks ir mīlestība. Laikam nedaudz pārprati power the Dark Lord knows not nozīmi - nevis spēks, par kuru viņš nezina, bet spēks, ko viņš nepazīst. Voldijs nekad mūžā nebija pazinis mīlestību, tādēļ atteicās tai ticēt un atklāti noliedza. Tādējādi viņš iebrauca tik dziļi Tumšajā pusē, ka, kā jau Tu teici, nebija spējīgs ne mīlēt, ne to saprast. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.06.2025 06:38 |