![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Tātad, tie, kas bija uz Latkonu, dzidēja, ka tiek rīkota spēle par Konana pasauli.
Palasīties par to krieviski var šeit: http://www.hyboria.eu.tt/ Un tātad. Bards un klejojošā teātra īpašniece meklē aktierus. Vajadzīgs: 1) varoņu lomu tēlotājs 2) ļaundaru lomu tēlotājs. Prasības: nopietna attieksme pret lomu 2) labas latviešu valodas zināšanas 3) normāls tērps vai vēlme tādu pagatavot. Aktierdotības nav obligātas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Pretendentus pieteikties pie manis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.06 Kur: tepat Vārdmetējs 2012 ![]() |
loool- cik nedēļas mēs trennējāmies? laikam jau kāda viena sanāk ja pa spēlei tas skaitās pus stunda...
nabaga Aora vispār nedabūja mēģinājumu, bijām tādi cūkas ka aiz slinkuma inerces gulējām visu dienu līdz par piecām min pirms izrādes un tad gan visi reizē uzsprāgst un iet pa gaisu viens otram virsū- a kur ir mani īsie svārki a kur man jāiet ārā kur mans teksts kam man jāuzbrūk- izbeidzam bļaut!- ... nuu... Akvilonijas tauta ir vnk dievīga... visādā ziņā... (piem vārtsargi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) un tik viegli tikt pie fanklubiņa?- nu vispār (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) man briesmīgi žēl bij atstāt savas spožās verga ķēdes spēles laukumā bet vispār ārpus teātra kas ilga kādas 5 vai 6 stundas kopā ņemot man nebija ko darīt un arī vnk izklaidējos vienīgais ka reizēm sajūk kurā brīdī tu runā pa spēlei un kurā ārpus- jo visiem pārējiem arī tas nav tik strikti noteikts. bet tā ir mana pirmā spēle tā kā vienalga baigi ok tikai pašas beigas bij riktīgi besīgas- es domāju akvilonieši tomēr varēja iet ārā un principa pēc izkauties ar nemēdiešiem kas tomēr bij nākuši garu ceļu un pacietīi gaidījuši- a tā pilnīgi nekāda akšona attiecībā uz valodu- diemžēl nesapratu 70% no jokiem... bet ar daudziem tomēr var ļoti labi runāt britūniski un kā cilvēki daudzi ir riktīgi super! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) un vēl-liels TNX Aorai par superātro rokas-pašgleznotāju un atvēli- ej un izkalidējies!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) un protams pats par sevi- AGROMNAJA- Enijai (ti Guntai) par visu milzīgo gatavošanos- senās teiksmas pārlikšanu jaunos vārdos un pantmērā tentu ūdeni katliņa vāciņu karoti apmetņiem un dekorācijām- un visu organizatorisko ķēpīgo padarīšanu puišu trijotne lugās bija vnk IDEĀLA. tik perfekta saspēle- un ziniet, tā dzima turpat uz vietas mēģinājumā minūtes laikā- mēs meitenes tā pārrēcāmies! vipār bija paredzēts izrādēs arī bonus track... (slow action fighting) nezinu kāpēc tomēr netika pievienots. laikam tādēļ ka visi taisījās uz bardiem pēc tam sekas no tā visa: -ir aizdomas ka sākšu fanot par star wars... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) -gribas vēl kaut kur paspēlēt teātri šoreiz tomēr sagatavojoties... ps- ak jā! ja turpceļā puse Jelgavas bija pārliecināti ka braucu ārstēties...(ja kāds vēl nezin 4. aut otrs galapunkts ir psihoneiroloģiska slimnīca)... tad atpakaļceļā man piesējās kristiešu misionārs (jums ir ērti ja?- Jā!- es godprātīgi atbildu un turpinu turēt kājas uz pretējā krēsla)pārējo tekstu labāk neatstāstīšu.. Šo rakstu rediģēja kaiva: 13.08.2007 12:20 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.04 ![]() |
""tikai pašas beigas bij riktīgi besīgas- es domāju akvilonieši tomēr varēja iet ārā un principa pēc izkauties ar nemēdiešiem kas tomēr bij nākuši garu ceļu un pacietīi gaidījuši- a tā pilnīgi nekāda akšona""
ekshenu nemedieshi dabuja sestdien no rita, kad akvilonieshi visu vinju armiju sakava 30 sekunzu laikaa. Sestdien vini aplenca Akvilonijas galvaspilsetu 21.35 (karadarbibas beidzas 22.00), ljoti labi zinot, ka pa sho laiku sagatavoties cinjai pie vartiem mes nepaspesim un aplenkums bus visu nakti, lidz 6.00. Pa nakti izshtukojam, ka nekadas kaujas nebus, lai mocas! Šo rakstu rediģēja Kormaka brigade: 13.08.2007 13:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 00:04 |