![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties. Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.
Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.05 ![]() |
Kopumā, lieliska grāmata. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tas, ka R.A.B. bija Reguluss Bleks un ka Harijs bija horkrusts, šķiet, nevienu nepārsteidza (surprise, surprise). (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Man sevišķi patika moments, kad Harijs visiem teica: Neviens neiejaucieties, viņš [Voldemorts] ir mans. Vai kaut kā tā. Varu iedomāties, kādu feisu rādīja Voldijs, kurš vienmēr bija reklamējis, ka tieši viņam ir jānogalina Poters, un te pēkšņi puika publiski viņu šādi piesmej. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Man liekas, ka Roulinga bija par faniem tā kā apžēlojusies izslavētā slaktiņa vietā kopumā novāca tik maz galveno varoņu (vienīgi Freda ir mazliet žēl), un beigās tāds cukurdzēriens vien sanāca, visi dzīvoja laimīgi līdz mūža galam. Tomēr pasaku grāmata. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja Elony: 15.02.2008 16:53 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.07.05 ![]() |
Ja es mācītos pareģošanu es būtu nesekmīga. Lielākā daļa no maniem minējumiem bija galīgi greizi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Varbūt tieši tāpēc man DH ļoti patika, jo, manuprāt, daudz kas nebija acīmredzams un tik ļoti paredzams. Pirmkārt, es biju pārliecināta, ka Strups ir ļaunais. Bet nu tas, ka viņš ir labais ir vēl labāk nekā otrādi. Mana mīļākā nodaļa ir tā, kur Harijs skatās Strupa atmiņas. Tik šausmīgi mīļas tās vietas, kur Strups ir ar Liliju. Lai gan paldies Dievam, ka viņi neaprecējās, ja nē Harijam būtu ļoti taukaini mati un tad viņš visu savu zeltu iztērētu šampūnos īpaši taukainam matu tipam (joks) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tad, kad lasīju to stāstu par Dumidoru (Elfiasa Dodža nevis Ritas Knisles) gandrīz sāku raudāt. Nezinu kāpēc. Bet, kad tur citi (Mjurielas tante ; Rita ; utt.) stāstīja par Dumidoru es sāku domāt, ka Dumidors ir ļauns utml. Es noticēju Knislei (duh (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) ) Bet nu tur tā Dumidora kaimiņiene stāstīja tāpēc noticēju. Es sāku domāt, ka Dumidors visu izplānojis, lai tikai panāktu kaut ko sev zināmu. Vēl arī manu priekštatu par Dumidoru iespaidoju viņa brālis - aizmirsu kā viņu sauca. Bet beigās, kā jau vienmēr, tajā nodaļā, kur Harijs ir gandrīz miris Dumidors visu paskaidro un atkal ir labs (daa-aa). Deathly Hallows. Tagad man šķiet, ka Nāves relikti ir piemērojams nosaukums jaunajai grāmatai. Šitā visa DH padarīšana man šķita ļoti, ļoti, ļoti interesanta. Un tas, ka Voldemorts par to nezināja bija rēcīgi. Un tas, ka Harijam bija viens no tiem DH (jeb Nāves reliktiem) bija tik pat forši. Es dievinu šitādas mistēriskas lietas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Lai gan nelikās, ka grāmatai bija liela saistība ar tiem NR/DH. Bet kaut kādu nosaukumu tač' vajadzēju. Un es nedomāju, ka Harijs Poters un horkrukstu meklēšana būtu īpaši interesants un noslēpumains nosaukums .. Nāves. Nu, kādam taču bija jāmirst. Un ja JKR nenogalināja kādu no trio vajadzēja nobeigt citus svarīgus varoņus. Piem., Freds *raud* bija viens no diviem smieklīgākajiem varoņiem iekš HP *turpina raudāt* Man bija ļoooti žēl viņa. Un Dobijs *meklē zewa salvetītes lai izpuņķotos* (<-- (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) Man patika tie mājas elfi. Interesantas radības. Pašlaik neatceros, kurš vēl nomira. Hmm.. Ak, jā! Strups. To, ka man nepatika viņa nāve apjēdzu pēc nodaļas Prince's Tale izlasīšanas. Kad iepriekš minēto (lol) nodaļu izlasīju es pašķīru atpakaļ uz to vietu, kur Strups nomira un tikai tad sapratu to prikolu 'Look at me!' vai kā tur bija. Hmm.. Tur vēl kaut kas bija?! Tagad neatceros. Aaa! Vēl nedaudz par epilogu - Šausmīgi nepatīk lasīt kā daudzi raksta, ka viņiem reibās/nepatika/vai kaut kā tā epilogs. Protams, katrs var izteikt savas domas, bet man vnk krīt uz nerviem (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) Man gan patika epilogs. Varbūt pārāk labs, bet man patīk laimīgas beigas. Un lasīju, ka dažiem (nerādīšu ar pirkstiem kuriem) bija pretenzijas par Rona un Hermiones bērnu vārdiem. God, cilvēki var likt saviem bērniem tādus vārdus kādus grib. Nejau visi Latvijā savus bērnus sāks saukt par Lāčplēšiem (tas tikai piem., neko citu šobrīd nevarēju izdomāt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif) ) Viens no maniem mīļākajiem citātiem. 'Why are they all staring?' demanded Albus, as he and Rose craned round to look at the other students. 'Don't let it worry you,' said Ron. 'It's me. I'm extremely famous.' Tāds LOL uznāca šitajā vietā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 ![]() |
CITĀTS Deathly Hallows. Tagad man šķiet, ka Nāves relikti ir piemērojams nosaukums jaunajai grāmatai. Šitā visa DH padarīšana man šķita ļoti, ļoti, ļoti interesanta. Man atkal visa tā padarīšana ar reliktiem likās pilnīgi lieka. Visās grāmatās kopš paša sākuma tiek parādīti horkrusti (sākot jau ar dienasgrāmatu) un viss sāka virzīties uz to, ka jāiznīcina horkrusti un tad Voldiju. Bet te tev pēkšņi sāk iebarot vēl kādus krutus amuletus, kuri uzpeld no zila gaisa un kuri izvirzās bezmazvai priekšplānā un bez kuriem horkrustu iznīcināšanai nav jēgas. Es saprotu, ka tas viss bija vajadzīgs, lai Harijs dabūtu krutu zizli, bet vai tiešām nevarēja izdomāt ko citu? Bet tā kopumā grāmata man patika. Šo rakstu rediģēja šķirmice: 13.08.2007 12:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 03:34 |