![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.05.06 Kur: Tur kur mani gaida...bet dzīvesvieta- Bauska ![]() |
Kuru tu izvēlējies? Vai tu gribētu lai tava draudzene ir kāda no šīm dāmām...vai piemēram draugs- spoks... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Es piemēram noslēpumainā vietā atstātu zīmīti...ja nu paveicas un atbild? Tad lai tik saturas un man kaut ko izdara...mēnesi no vietas rādīsies murgi, un Baltā dāma... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.10.06 ![]() |
Visticamāk es pajautātu ekskursijas vadītājam, kaut gan... nē, maz kādas dāmas staigā. Varbūt viņa arī atbraukusi ekskursijā, varbūt viņa ir kāda pils apkalpojošā meita, sieva utt. vienkārši tērpusies baltā. Un vispār, ja jau es ieraudzītu kaut kādu dāmu un tā būtu ekskursija, tad arī citi viņu redzētu. It sevišķi, ja es viņu redzētu tuvu.
Ja ekskursijas vadītājs stāstītu mums par viņu, nu tad nāktos klausīties, ja nē, tad diez vai viņa ir tā vērta, lai par viņu stāstītu. Tad kāpēc pievērst viņai uzmanību? Kā īsti izpaužas viņas baltums? Viņa tērpusies baltā, vai visa āda un mati uc. ir balts? Otrajā gadījumā es censtos aiziet prom... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 29.05.2025 01:44 |