![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Lūgums neaizrauties ar jaunu pavedienu veidošanu pa labi un pa kreisi par visiem sīkumiem, par ko tik vien varētu iedomāties. Ja vēlies aizsākt jaunu tematu, tad runā par jautājumu, kas tevi interesē, par ko tev ir, ko teikt, un kuru tu patiešām vēlies apspriest.
Katra jauna pavediena pirmajam rakstam ir jābūt vismaz 150 vārdu garam (šajā lūgumā kopā ir 76 vārdi). Pretējā gadījumā pavediens tiks dzēsts, neskatoties uz to, kādas atbildes būs iesūtītas.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.05 ![]() |
Kopumā, lieliska grāmata. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tas, ka R.A.B. bija Reguluss Bleks un ka Harijs bija horkrusts, šķiet, nevienu nepārsteidza (surprise, surprise). (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Man sevišķi patika moments, kad Harijs visiem teica: Neviens neiejaucieties, viņš [Voldemorts] ir mans. Vai kaut kā tā. Varu iedomāties, kādu feisu rādīja Voldijs, kurš vienmēr bija reklamējis, ka tieši viņam ir jānogalina Poters, un te pēkšņi puika publiski viņu šādi piesmej. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Man liekas, ka Roulinga bija par faniem tā kā apžēlojusies izslavētā slaktiņa vietā kopumā novāca tik maz galveno varoņu (vienīgi Freda ir mazliet žēl), un beigās tāds cukurdzēriens vien sanāca, visi dzīvoja laimīgi līdz mūža galam. Tomēr pasaku grāmata. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja Elony: 15.02.2008 16:53 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.05 ![]() |
CITĀTS Tā arī nepiefiksēju - Malfoja vecākus neiebāza Azkabanā? Bija happy end arī viņiem? Epilogs likās mazliet pārspīlēts. Likās uzrakstīts tikai un vienīgi tā iemesla dēļ, lai padarītu neiespējamus tālākos turpinājumus. Kā šodien atbildēja Roulinga, viņi tika apžēloti, acīmredzot tāpēc, ka Narcisa nenodeva Hariju, lai gan savu interešu vadīta. Taču neiespējamus turpinājumus? Jēzus, epilogs taču notiek pēc 19 gadiem, par kuriem nav pateikts pilnīgi nekas? Taču neviens jau netraucēs Roulingai vai kādam citam sarakstīt grāmatas "Harijs/Džeimss Poters un jaunā cerība", "Harijs/Džeimss Poters un Voldemorts dod atbildes triecienu" vai "Harijs/Džeimss Poters un Auroru atgriešanās." (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Man arī Strupa ir žēl, bija tāds drūmais varonis, taču cits iznākums jau nemaz nevarēja būt. Es gan biju gaidījis, ka viņš mirs, aizstāvot Hariju, vai arī Harija vietā novāks Voldiju, taču iznāca tāda traģiska nāve, vēl mazliet, un būtu nomiris nesaprasts. Starp citu, Hariju par Valdum un Mokum lāstu izmantošanu droši varētu iebāzt Azkabanā, taču mērķis attaisno līdzekļus, vai ne? Labos varoņus jau neviens netiesā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja arturchix: 30.07.2007 18:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 03:56 |