![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.05.05 Kur: savā lielajā draugu pasaulē. ![]() |
kā jums patika šī grāmata? Šodien sāku lasīt un šodien arī beidzu, ļoti plāna grāmatiņa, bet man patika. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Nedaudz aizkustinoša, nedaudz tāda,un nedaudz šitāda. Mikslis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
grāmatas nobeigums man pa pusei patika, pa pusei nepatika. atrast nosalušu nav nekāds labais liktenis, bet tas jau notika viņa stulbuma dēļ, jo bēga prom uz mājām. traki. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) .kreizī. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Ne jau stulbuma. Bet gan drēbju lielās vērtes un nabadzības dēļ. Vispār, lasīju šo skolas grāmatā sazin cik gadus atpakaļ. Nu un man patika. Ļoti. Zinu, ka raudāju. Traki. Par daudz.
Bet bija interesanti uzzināt kā tajos laikos ritēja skolas dzīve. To es iepazinu kārtīgi, jo mēs par to filmējām filmu. Paši bijām aktieri. Speciāli braucām uz Brīvdabas Muzeju ziemas vidū, sēdējām iekšas drēbēs to laiku skolā. Nebija jātēlo sals. Oj, bišķi offt. Kopumā interesants un piesaistošs darbs. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 15:45 |