![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Tātad, tie, kas bija uz Latkonu, dzidēja, ka tiek rīkota spēle par Konana pasauli.
Palasīties par to krieviski var šeit: http://www.hyboria.eu.tt/ Un tātad. Bards un klejojošā teātra īpašniece meklē aktierus. Vajadzīgs: 1) varoņu lomu tēlotājs 2) ļaundaru lomu tēlotājs. Prasības: nopietna attieksme pret lomu 2) labas latviešu valodas zināšanas 3) normāls tērps vai vēlme tādu pagatavot. Aktierdotības nav obligātas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Pretendentus pieteikties pie manis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.10.03 Kur: arī pie kapa soli priekšā Tev. ![]() |
Perdon. Aizķēros pie
"Ir aizliegts atrasties poligonā, kur notiek spēle, ar stikla brillēm (lūdzam izmantot plastikāta stiklus vai lēcas)!!!" Jau apmēram....khmm, visu laiku ko jūs mani pazīstat, es esmu nēsājusi brilles. Gan stiklinieces, gan plastikāta, tāpēc, domāju, ka man ir neliels ieskats to valkāšanas (un plēšanas) vēsturē un pratiskajā pielietojumā. Kāpēc šitāds noteikums? Vai tas ir paredzēts, lai pasargātu no potenciālo stiklu iešķīšanas acī, pie nosacījuma, ka sejā ielido kautkas smags? Tad, manuprāt, tas tāpat ir diezgan muļķīgi, jo atrauties var tīri labi no abām un plastikāts (Anita to pierādīja uz manis) šķīst tikpat labi kā stikls. Un nu jā. Nemaz neskaitot to, kādā veidā tiks organizēta pārbaude (ar taukainiem pirkstiem uzsitot?), man šķiet, ka cilvēkiem sagādātu nepatīkamu momentu, ka stiklinieču dēļ ir aizliegts atrasties poligona teritorijā. Mhm. Holy opinion. Cik esmu novērojusi, tad tiem, kam ir brilles, parasti diezko tuvcīņās nemetas (paskatieties uz Kamazu - viņš mēdz tās novilkt un TAD tusēties apkārt). Bet nu jā, ar brillēm jau vispār parasti nekaujas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 11:03 |