![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
Nometnes audzinātāja nervozi gaidīja bērnus, kuriem bija jāierodas pie centrālā parka, lai varētu doties uz Piedzīvojumu nometni. Viņa gaidīja pie sarkana autobusa. Viņai rokās bija lapiņa, uz kuras bija sarakstīti visi nometnes dalībnieku vārdi. Viss jau bija sagatavots, lai nometnieki bez liekas kavēšanās varētu doties ceļā. -Tūdaļ jau visiem jābūt klāt,- audzinātāja nodomāja.
Tātad. Jūs visi plus, mīnus norādītajā laikā ierodaties pie centrālā parka. Atliek tikai iepazīties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) jū. Spēle sākas! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Melānija jau bija nomierinājusies un piegāja pie pārējā bariņa. Strīds ar autobusa vadītāju viņu nepiesaistīja, taču viena frāze viņai iespiedās galvā. Ar bērniem lūdzu novācat šo aitu no ceļa Viņa paskatījās uz šoferi un tad atkal pievērsa skatienu notriektajai aitai. Skats tiešām bija atbaidošs. Es atvainojos, bet pārējiem ir taisnība. Tās smadzenes es jau nu noteikti netīrīšu nost no ceļa. Lai to dara šoferis. Pats vainīgs, ka nemāk braukt. Viņa dusmīgi paraudzījās uz audzinātāju. Piegājusi klāt pie aitas līķa, viņa dziļi ieelpoja, paskatījās uz pārējiem un jautāja. Kurš man palīdzēs nostumt viņu no ceļa?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.06.2025 01:27 |