![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.04 Kur: ceturtdaļgrams! ![]() |
CITĀTS "Visi dzīvnieki ir vienlīdzīgi, bet citi ir vienlīdzīgaki par citiem" Nu kam vēl liekas, ka ši grāmata ir lieliska? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Patiesi interesanta grāmata. Otra neparastākā, ko es esmu lasījusi. Liek arī mazliet padomāt kaut arī stāsts iet tikai par dumpīgiem dzīvniekiem.
Dzīvnieku savstarpējajās attiecībās saskatīju kaut ko no cilvēku attiecībām. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Patiesi interesanta grāmata. Otra neparastākā, ko es esmu lasījusi. Liek arī mazliet padomāt kaut arī stāsts iet tikai par dumpīgiem dzīvniekiem. Dzīvnieku savstarpējajās attiecībās saskatīju kaut ko no cilvēku attiecībām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Grāmata ir par cilvēkiem... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Grāmata ir par cilvēkiem... cilvēks nav nekas labāks par dzīvnieku |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
cilvēks nav nekas labāks par dzīvnieku Tieši tāpēc var rakstīt grāmatas par dzīvniekiem, ar to domājot cilvēkus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Pasaules literatūrā diezgan izplatīts paņēmiens sākot jau ar Ēzopa fabulām. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 05:28 |