![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
Nometnes audzinātāja nervozi gaidīja bērnus, kuriem bija jāierodas pie centrālā parka, lai varētu doties uz Piedzīvojumu nometni. Viņa gaidīja pie sarkana autobusa. Viņai rokās bija lapiņa, uz kuras bija sarakstīti visi nometnes dalībnieku vārdi. Viss jau bija sagatavots, lai nometnieki bez liekas kavēšanās varētu doties ceļā. -Tūdaļ jau visiem jābūt klāt,- audzinātāja nodomāja.
Tātad. Jūs visi plus, mīnus norādītajā laikā ierodaties pie centrālā parka. Atliek tikai iepazīties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) jū. Spēle sākas! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
Grejs pasmaidīja:Nē,es tā nedomāju,vienkārši man īpaši nepatīk žurkas,Toms,netīrība un sagrauztas lietas.It īpaši manējās...Tad viņš izvilka telefonu no somas un turpināja:Un es negribētu lai viņa pieķeras šiem,tās lietas dārgi maksā...Tad viņš sarāvās ieraudzījis aitu un laikam to sajuta Džeina,jo viņas galva palidoja centimetru uz augšu.Tad viņš nodomāja:Tā jau līdz nometnei vispār neaizbrauksim,izrādīsies ka nav otra riteņa,visi veikali ciet un tā tālāk...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 04:42 |