![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Raksti tiek skaitīti.
Aptaujas nav atļautas tām paredzēts atsevišķs aptauju forums.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.07 ![]() |
Es te tā padomāju... Pirms šķirošanas Harijs satikās ar Malfloju. Malflojs viņam piedāvāja savu draudzību, bet Harijs teica, ka pats spēšot izvēlēties draugus. Kādēļ Malflojs piedāvāja savu draudzību Harijam? Viņš taču ir Voldemorta pusē! Un, ja Harijs draudzību pieņemtu, vai tad Malflojs nedraudzētos ar Voldemorta ienaidnieku? Vēl var pieņemt, ka tas bija tikai tāds plāns, lai varētu atrast Harija vājību un viņu iznīcināt, bet... Es tiešām vēlos dzirdēt jūsu viedokli!
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
Drako piedāvāja draudzību, jo zināja kas ir Harijs Poters. harijs bija slavens un drako arī tāds vēlējās būt. tieši tādēļ arī piedāvāja draudzību!
drako 2 grāmatā teica : "Es nezinu vai Poters atvēra noslēpumu kambari, ja tas tā tiešām būtu, es viņam palīdzētu..." aptuveni tā. drako ir gudrs, viņš tieši tāpēc ir slīdenis, ka māk izmantot gadījumus. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 01:17 |