![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Līdz ar viņu atmodīsies klusētāji, Līdz ar viņu pasaule mainīsies... /Edolgs/ 3067. gads, pavasaris. Amerikas Ziemeļzeme vēl juta ledainās ziemas elpu. Daudzviet zemi vēl klāja biezs sniegs, arī mežus uz austrumiem no Briežezara. Bija agrs rīts un daba vēl modās, kad to iztraucēja klusa dīkšana. Nelielā klajumā egļu meža vidū, sniegotā zeme sāka celties uz augšu. Atklājās, ka zemes virslānis patiesībā bija nomaskēta lūka, kas slēpa ieeju pazemes garāžā. Tā bija tukša, ja neskaita nelielu, divvietīgu gaisa motociklu telpas stūrī. Vairāk kā simts metrus zem zemes Raiens uzrunāja savu datoru: "Aktivizē DNS lielgabalus garāžā. Viss kā parasti." Dators ziņoja, ka pavēle izpildīta. Tagad atlika gaidīt. Drīz ieradīsies mednieki, kas paklausīja viņa aicinājumam. Viņi atradīs garāžu un ar liftu nolaidīsies pazemē. Tad viņš tiem parādīs to. Raiens vēlraiz uzlūkoja lielo, pelēko kapsulu, kas darināta no nezināma, bet neiznīcināma metāla sakausējuma. Tur bija iekšā viņš, radība, kam līdzīgu uz zemes nav. Vienīgā un pēdējā cilvēku cerība. Viņa vadībā būs iespējama uzvara. Viņš vedīs cilvēkus pēdējā uzbrukumā. Ja vien to kāds atbrīvos. Viss bija vampīru mednieku rokās. Ja viņi nenāks, tad cilvēki uz mūži paliks vergi. Viņiem ir jānāk. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Raiens bija iegājis virtuvē un ieslēdza hogrammu veidotāju, kas atradās uz galda. Aparāts rādija, kas notiek virszemē. Viņš saviebās, redzot Greja cīņas metodes. Prasmes jau viņam bija, taču aizraušanās ar augstajiem ieročiem... nu, Grejs jau divus gadus bija pastāvīgs, varēja darīt ko grib.
(OCC: - kur Grejs dodas? Uz Raiens noliktavu, vai uz savu savu bāzi pa slepeno eju? Pieņemu, ka uz savu bāzi) "Tad tagad tu gribi izmantot slepeno eju, bet šurp lidoji pa gaisu? Tu iedzīsi mani kapā." Raiens uzsauca, kad Grejs aizstaidzās, lai pa slepeno eju dotos uz savu bāzi. Raiens uzrunāja pārējos: "Vampīri no armijas ir iznīcināti, taču viņus pēc laika noteikti meklēs. Tas nozīmē, ka drīz mums būs jādodas prpom un bāze jāatslēdz. Bet man vēl ir laiks. Nesapratāt, kas ir šī kapsula, labi, es arī ilgi nesapratu, bet parunāsim par to virtuvē un pagaidīsim Greju." Raiens un vampīru mednieki iegāja virtuvē. Gar vienu sienu atradās ierīces ēdiena gatavošanai, bet vidū - liels galds un soli no gudrās plastikas. Bija tikai viens normāls krēsls un Raiens pie tā apsēdās. Pārējie apsēdās uz soliem vai palika stāvam(OCC: pēc paša izvēles). Raiens neko netaica, tikai apēda kaut ko, kas atgādināja ābola pakaļdarinājumu. Citi varēja iekost, ja vēlējās. Kad atgriezās Greijs, Raiens piecēlās: "Grej, apsēdies, būs nopietna saruna." Tad Raiens uzrunāja visus vampīru medniekus, kas bija sapulcējušies "Jau daudzus gadus un vairākus gadsimtus, kopš cilvēki zaudēja Asins karos, vampīru mednieki ir vienīgie, kas cīnās pret šiem mošķiem, ko mēs visi saucam par vampīriem. Mēs attīram pilsētiņas un ciematas no tiem un saņemam par to maksu. Tā mēs dzīvojam un ceram, ka reiz vampīrus iznīcināsim Taču tā nenotiks. Vampīru mednieku skaits sarūk, bet katra nokautā vampīra vietā tiek inaciēts jauns cilvēks, kas vēlas kļut par vampīru. Ar mūsu metodēm vampīri pazudīs tikai tad, ja iznīks pati cilvēce." Raiens nospieda pogu uz sava rokas raidītāja un ieslēdzās holgrammu raidītājs, kurš rādija tās pašas kapsulas attēlu, kas atradās gaitenī. "Pēdējos gadus es meklēju vampīru izcelšanās iemeslus, taču neko neatradu. Taču atradu ko citu. Es uzzināja par kaut ko, kas ir bīstams vampīriem un ko viņi sargā. IZrādījās, tās ir kaut kādas rūnu atslēgas. Es centos noskaidrot, kam tās domātas un uzzināju, ka vampīru lordi ir kaut ko iemetuši vulkānā Etnā. Par laimi, šis vilkāns ir visai aktīvs un es sapratu, ka viss, kas pēdējā laikā iemest tur iekšā nāks atpakāl ar izvirdumu. Tā es jūras dzelmē pie Sicīlijas krastiem meklēju ko neparastu an atradu šo." Raiens norādija uz kapsulas attēlu. "Es atvedu kapsulu uzmājām un centos atšifrēt tās zīmes un skenēt iekšpusi. Skenēšana parādija, ka tur iekšā ir kaut kas dživs, bet nav ne cilvēks, ne vampīrs ne pusvampīrs Kad beidzot atšifrēju rakstu zīmes sapratu, ka tur ir būtne, kas ir gan cilvēks, gan vampīrs, gan vilkacis." Raiens pārlaida acis pār medniekiem, lai redzētu, kādu iespaidu uz pārējiem atstās šie vārdi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 15:43 |