![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Raksti tiek skaitīti.
Aptaujas nav atļautas tām paredzēts atsevišķs aptauju forums.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.07 ![]() |
Es te tā padomāju... Pirms šķirošanas Harijs satikās ar Malfloju. Malflojs viņam piedāvāja savu draudzību, bet Harijs teica, ka pats spēšot izvēlēties draugus. Kādēļ Malflojs piedāvāja savu draudzību Harijam? Viņš taču ir Voldemorta pusē! Un, ja Harijs draudzību pieņemtu, vai tad Malflojs nedraudzētos ar Voldemorta ienaidnieku? Vēl var pieņemt, ka tas bija tikai tāds plāns, lai varētu atrast Harija vājību un viņu iznīcināt, bet... Es tiešām vēlos dzirdēt jūsu viedokli!
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
CITĀTS Ja nemaldos, tad 4.tā grāmatā tika pateikts, ka daudzi no nāvēžiem un tumšajiem burvjiem sākotnēji uzskatīja, ka Harijs būs tas, kurš viņus reiz spēs vienot un atkal tumšās zintis pacelt tādā līmenī kā Voldemorta laikā. Iespējams Malfojs piedāvājot draudzību Harijam cerēja tieši uz to. Neaizmirstiet, ka arī šķirmice nevarēja izšķirties tik viegli, kur Hariju likt. Grifindorā vai Slīdenī Es piekrītu. Daudzi nāvēži domāja, ka no Harija sanāks varens tumšais burvis. Malfojs labprāt gribētu sev tādu draugu - slavenu, bagātu un ar varenām maģiskām spējām. Taču šaubos vai toreiz Malfojs domāja pakļauties Poteram, visdrīzāk domāja, ka viņi būs līdzvērtīgi. Šo rakstu rediģēja elesarels: 27.06.2007 17:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 00:59 |