![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.02.05 Kur: Sniegā ēdu saldējumu... ![]() |
Es vēlētos uzzināt jūsu domas par to kā Emma tēlo Hermioni,un vai viņas izskats atbilst Hermiones tēlam...Man viņa šķiet laba aktrise,tikai manuprāt viņai ir daži trūkumi izskatā,nu patiesībā tikai viens trūkums-čirkainie mati... Tā ir Hermiones spilgtākā izskata iezīme,bet Emmai mati pat nav ticami salokoti...
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.03.04 Kur: Paslaik Kurbijkurne! ![]() |
Es saku ka vinja ir ideaala Hermiones atveidotaaja! Kaa jau es teicu par Drako un Tomu Feltonu es domaaju ka arii Hermionei nevareetu buut labaaka atveidotaaja! Vinja ir vienkaarsi ideaala! Vinjai man liekas ka nemaz nau jaateelo taada zubre! Vinja jau taa pat vien peec taadas izskataas!
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.07 ![]() |
manupraat emma ir gan laba aktrise gan smuka,bet pietruukst dazas nianses.pirmajaa vilmaa man vina arii patika un taa es teikyu par visaam bett diemzeel vina kluust vecaak un....nu to nevar iipasi isteikt vardos,nu vopsim vina labi teel bet pietruukst (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) ....
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 15:18 |