![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Forumā veidot aptaujas aizliegtas (tam paredzēts HP aptauju forums).
Ja kādam pavedienam nepieciešams pievienot aptauju, sazinies ar šī foruma regulatoriem!
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.12.04 Kur: K-kur pie šūpolēm... vai uz. ![]() |
Pāršķirstīju grāmatas un nevarēju atrasts atbildes uz jautājumiem:
1)Kas bija Harija vecāki pēc profesijas? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif) 2)Kur viņi strādāja? K-kas jau viņi noteikti bija, citādi jau nevarētu atstāt Harijam mantojumu (, ja vien paši nebūtu visu to bagātību saņēmuši mantojumā). S ļo-o-oti atvainojos, ja šāds pavediens jau ir bijis un/vai, ja esmu šo pavedienu ielikusi nepareizajā forumā. Šo rakstu rediģēja U-Star: 15.03.2005 17:15 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.06 Kur: Nangijāla ![]() |
Korkijwolf, tas nav bio. Tur ir tikai uzskaitīti visiem jau zināmi fakti. Bio būtu tad, ja būtu dzīves atainojums - skolas, kur dzīvoja, kur strādāja, utt.
Nē, manuprāt, bija kaut kur Roulingai (pat ja ne grāmatās) norāde, ka Džeimss kopā ar Siriusu (neobligāti Siriusu, iespējams, ka mani viļ atmiņa, bet tur noteikti bija kāds viņa draugs) strādāja/mācījās par auroru. Es minu, ka Lilija bija mājsaimniece, jo par viņu nav gana daudz informācijas. Btw, kas tie par "The Bones" pie viņu draugiem Korkijwolfa minētajā "bio"? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Vai viņi ir parādījušies grāmatās/kā viņu uzvārdus iztulkojuši? Moš viņiem ir kāda atvase... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 25.05.2025 04:56 |