![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.05.05 Kur: Pie Cerības ![]() |
Grāmatas beigās Dumidors saka Voldemortam, ka ir lietas kas ir vēl ļaunaks par nāvi. Man ir dažas idejas, bet man interesē jūsu viedoklis. Tātad Kas ir ļaunāks par nāvi?
Tāds filozofisks jautājiens sanāca... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Ceru ka pareizā sadaļa un tāds nav bijis... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Voldemorts pēc būtības ir vientuļš, daudzi viņi ienīst, no viņa baidās, nicina. Taču viņš neuzskata, ka tas ir kas slikts, vai sāpīgs, nē viņam patīk vientulība. Viņš nevienu nemīl, bet nev nelaimīgs. Viņu iepriecē citu ciešans un naids.
Dumidors varēja domāt divas lietas, kas ļaunāks par nāvi - tāda nolādēta pusdzīve, kāda ir Voldemortam, lai gan es šaubos, un ciešanas, kad tu zaudē kādu, ko ļoti mīli. Harijs zaudējis Siriusu un viņu mocīja Voldemorts, pat vēlējās nāvi. Uz īsu brīdi viņam labāk bija izvēlēties nāvi, nekā dzīvot pasaulē bez Siriusa. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 08:18 |