![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.04 Kur: Valmiera :D ![]() |
Pirmo no Grredzenu pavēlnieka filmām es redzēju "Divus Torņus" un man iepatikās Aragorns! Es nolēmu noskaidrot kas tas ir pa aktieri un godīgi sakot biju totālā šokā kad ieraudzīju kāds viņš izskatās dzīvē! Un šokā ne jau labā nozīmē! Es gribētu zināt vai jums tā ir gadījies un vai jūsuprāt šis aktieris bija atbilstošs filmai! Un vēl to vai jūs nejutāties vīlušies ieraudzījuši viņa īsto izskatu!
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Manuprāt, Mortensens ir vienkārši perfekts aktieris. Nevaru iedomāties labāku Aragornu par viņu.
Un tas ir normāli, ka filmās aktieri izskatās jaunāki nekā viņi ir. Kas par to, ka viņam pāri četrdesmit? Un kas par to ka kādam varbūt šis aktieris patīk labāk kā Orlando Blūms? (visiem jau nekad nepatiksi) Ja viņa vietā ieliktu jaunāku aktieri, tad tas nebūtu īsts Aragorns ķēniņš, jo ķēniņi parasti nav pārāk jauni. Man patīk Mortensens, viņš ir tik labsirdīgs un vīrišķīgs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
Man gan nepatika Aragorns filmā..tāds ķieģeļģimis.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif)
Grāmatā Aragorns taču bija pietiekoši emocionāls. Citās filmās mortensena spēle ir tik dzīva un pilna emociju... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 14:47 |