![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Savās rokās dabūju dažas Ardas kartes, kas gan vieš skaidrību, gan mulsina. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
Līdz šim domāju, ka Arda palika apaļa sakarā ar Numenoras un Beleriandas nogrimšanu. Taču tagad izskatās, ka Arda palika apaļa pirms šiem notikumiem. Un izskatās, ka Numenoras un Beleriandas nogrimšana nenotika vienlaicīgi. Tad nu man rodas jautājumi: Kāpēc Arda no plakanas palika par apaļu? Kāpēc nogrima Belerianda?(Par Numenoru es zinu) Jau iepriekš paldies par atbildēm. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Kartes dabūju te.
Pirmajā kartē attēlota Arda pirmajā laikmetā kā plakana un trešajā laikmetā kā jau apaļa, te viss skaidrs. Otrajā kartē ir attēlota Arda 1. laikmetā. Cik es saprotu, tad pasaule jau ir apaļa, taču Numenoras vēl pat nav, arī Belerianda ir savā vietā. Trešajā kartē redzama Arda otrajā laikmetā. Numenora jau ir radīta, bet Belerianda - nogrimusi. Tātad Belerianada nogrima pirms Numenoras bojāejas! Ceturtā karte ir trešā laikmeta Viduszemes, kad arī Numenora nogrima un Valinoru vairs nevar atrast. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 14:02 |