![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Tātad, tie, kas bija uz Latkonu, dzidēja, ka tiek rīkota spēle par Konana pasauli.
Palasīties par to krieviski var šeit: http://www.hyboria.eu.tt/ Un tātad. Bards un klejojošā teātra īpašniece meklē aktierus. Vajadzīgs: 1) varoņu lomu tēlotājs 2) ļaundaru lomu tēlotājs. Prasības: nopietna attieksme pret lomu 2) labas latviešu valodas zināšanas 3) normāls tērps vai vēlme tādu pagatavot. Aktierdotības nav obligātas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Pretendentus pieteikties pie manis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.04.06 ![]() |
cik esu piedalijeis speles tad parasti es izklaidejos un ari nesagadaju ipasas galvassapec citiem speletajiem parasti viniem ir tiri ok kopa ar mani spelet cik esmu noverojis un ja ta nav tad nu es esmu kludijies un atvainojos visiem kuriem esu sacakarejis speles par gm galvasapem gan varetu but jo vini no manis biezi vien varetu negaidit tadas izdaribas kadas is izdaru bet ta ir vinu problema un gm ir jareicinas ka cilveki speles ka viniem gribas un patik nevis ta ka gm ir izdomajusi
par to ka man atri apnik savs tels un es vinu censos atsvaidzinat ta tas tiesam ir bet man skiet ka tas piedaras pie lietas jo ari zive ir ta ka ja tu dari visu laiku kautko vienu visu laiku tev tas apnik un tu savu dzivi centies atsvaidzinat pievisa ja tu atsvaidzini sava tela speli tad tas nozime ka tev visu laiku ir ko darit un nevis sedet un skatities ka zale aug ps sory par pareizrakstibas kludam zinu ka tadas tur ir un daudz |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 15:25 |