![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.04 Kur: Valmiera :D ![]() |
Manuprāt Harija Potera filmas varētu būt garākas! es gribētu lai uzņem visus notikumus kas aprakstīti grāmatā! Man personīgi ir vienalga cik tā filma ir gara! ja nebūtu 1. un 2. un 3. filmās izlaisto notikumu filmas būtu daudz foršākas! Un vēl saka , ka Harija Potera filmas ir garas! 2h un 2,5 h manuprāt tās filmas varētu būt kaut vai 5h stundas garas tikai lai viss ir forši uzņemts un nofilmēts! Kā domājat jūs? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.09.06 Kur: vidējās rindas 3. solā pa labi. ![]() |
Nu... Tas ir atkarībā, kāda ir tā filma. Ja tā ir uzņemta visnotaļ štruntīgi, tad labāk jau lai tā ir īsa. Jo brīžiem HP skatoties arī rodas tāda doma "Kad tas beidzot beigsies?!". Vienkārši dažbrīd garlaiko. Man liekas, ka es nepieredzēšu tādu gadījumu, kad filma būtu tikpat laba kā grāmata. Nu jā. Vnk, es lasot grāmatu esmu iztēlojusies to tā, bet kad skatos filmu, bieži vien ir tā, ka tā sagādā vilšanos, jo nav gana labi uztaisīts.
Tā kā es uzskatu, ka HP filmas ir gana garas, jo ja būtu vēl garākas, tad sāktu garlaikot. Aptuveni - Nu, cik var stiept garumā? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 06:49 |