![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Tātad, tie, kas bija uz Latkonu, dzidēja, ka tiek rīkota spēle par Konana pasauli.
Palasīties par to krieviski var šeit: http://www.hyboria.eu.tt/ Un tātad. Bards un klejojošā teātra īpašniece meklē aktierus. Vajadzīgs: 1) varoņu lomu tēlotājs 2) ļaundaru lomu tēlotājs. Prasības: nopietna attieksme pret lomu 2) labas latviešu valodas zināšanas 3) normāls tērps vai vēlme tādu pagatavot. Aktierdotības nav obligātas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Pretendentus pieteikties pie manis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Lūk, tas ir tas, ko es tikai mēģināju pateikt, Sindra pateica gana pareizi (un diplomātiski).
Un mana vīzija par teātri bija tieši antīkā komēdija vai viduslaiku tipa lugas. Varbūt pat pantonīmas, lai spēlētajiem vēl nevajadzētu mācīties no galvas lugas tekstu. Un es nekur neredzu Mausna pieteikumu uz nelieša vai varoņa lomu. Tas, ko es sagaidu no savas komandas biedriem, ir gana nopietna attieksme pret lomu un savu tēlu no spēles pirmās līdz pēdējai minūtei, nevis tikai pirmajā dienā. Izpratni, ka viņu tēli šai pasaulē ir dzīvojuši gana ilgi un savu stavokli sasnieguši ilgākā laikā. Neviens teātra vadītājs neturēs trupā aktieri, par kuru nav zināms, vai viņš maz ieradīsies uz lugu un neizvēlēsies labāk krogu vai kvestu tai vietā. Jā, ja viņš ir izcils aktieris, viņs var būt nekauņa, āksts, plātīzeris vai žūpa privātajā dzīvē, un kasīties ar visiem pārejiem trupas aktieriem. Tas ir jauki, labi un apsveicami, un veicina komandas iekšējo atspēli, uz ko es ļoti ceru. Bet man ir bail tieši par to, ka šīs kreatīvās un neparedzamās personības savu "ego" izvirzīs priekšplānā, bez šaubām, sagādājot interesantu un jautru laika pavadīšanu sev, toties to izčakarējot pārējai trupai. Un - nē, es nevaru nospēlēt virtuvītes zēnu. Un tādeļ es nekad nepieteiktos uz tādu lomu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 07:55 |