![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Nu lūk. Kārtējā mana trakā ideja, kura ceru, ka šoreiz neizgāzīsies tā kā notika ar iepriekšējām spēlēm. Kaut, gan ir daudzs iespējas, ka tas tā notiks.
Ieteicamais spēles dalībnieku skaits 8 cilvēki. Spēles pasaule Trīs musketieri pēc gadiem. Visi mēs esam lasījuši Aleksandra Dimā grāmatu par trim musketieriem vai arī redzējuši filmas. Es piedāvāju jums iegrimt šajā pasaulē, kurā zobena veiklība un ass prāts bieži vien izšķir visu. Spēles darbības laiks 17. gadsimts un 21. gadsimts. Spēles apraksts Eksistē pagātne un eksistē nākotne. Katrā gadsimtā ir bijuši savi varoņi. Tomēr ir varoņi kuru piedzīvojumiem dzīvo līdzi arī tagad. 17. gadsimta pasaulē dzīvo slavenās musketieru četrotnes bērni. Tālajā nākotnē, kas ir 21. gadsimts dzīvo četri labi draugi. Kas notiks, ja viņi no savas ierastās pasaules tiks izrauti un iemesti pagātnē, kad draud kārtējais karš? Kardināls Rišiljē grasās mirt un visa vara jau gandrīz pilnībā ir nonākusi Mozarīnī rokās? Un ko vispār nozīmē pareģojums? To visu ir iespējams uzzināt spēlējot šo spēli. Spēles prasības Vismaz aptuvenas zināšanas par Dimā romāniem. Interese par vēsturi un ieteicams būt izlasījušam vai redzējušam trīs musketierus. Labāk gan kavalitatīvu filmu, kura pēc iespējas precīzāk attēlo Dimā darbu. Spēlētāju anketas: Ne vairāk kā viena meitene. 17. gadsimts. Jums ir jābūt īstiem savu vecāku bērniem. Ja vēlaties būt savā starpā pazīstami Lūdzu norādiet to. Ja kāds nevēlas lūgumas arī to norādīt, lai iepazītos spēles laikā. 1)Tēla vārds (brīva izvēle atskaitot, Grāfa De la Fera bērnu un dartanjana bērnu. Uzvārdam ir jābūt tādam pašam. 2)dzimums, 3)vecums (ne vairāk par 24) 4)ģimene, 5)ieroči. 6)dzīvnieki: (Zirgs obligāti. Var būt vēl kāds) 7)fotoattēls vai zīmējums(nav obligāti)(Viduslaicisks ieteicams musketieru stilā. ja nav labāk nevajag) 8)izskata apraksts, 9)rakstura apraksts, 10)tēla pagātnes apraksts(vēlams). 21. gadsimts. Ne vairāk kā divas meitenes 1)Tēla vārds, 2)dzimums, 3)vecums, 4)dzīvesvieta, 5)ģimene, 6)ieroči (iegūstami tikai 17. gadsimtā) 7)dzīvnieki (tikai 17. gadsimtā) 8)fotoattēls vai zīmējums(nav obligāti) 9)izskata apraksts, 10)rakstura apraksts, 11)tēla pagātnes apraksts(vēlams). Ja kādam ir vēlēšanās nospēlēt Lēdijas Vineteres (milēdijas) bērnu tad pieteikties man uz Pz. Sistēma tāda. Ja mani apmierinās anketa tad es uzrakstīšu, lai iepostojat to sarkanā krāsā līdz ar ko to varēs uzskatīt par galīgo variantu. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
21. gadsimts.
Ne vairāk kā divas meitenes 1)Tēla vārds,Grejs 2)dzimums,Alkaners 3)vecums,18 4)dzīvesvieta,Londona 5)ģimene,Brālis Tasnors, Mamma Elizabete. 6)ieroči (iegūstami tikai 17. gadsimtā) 7)dzīvnieki (tikai 17. gadsimtā) 8)fotoattēls vai zīmējums(nav obligāti)(IMG:http://i63.photobucket.com/albums/h131/blackhenna/AnimeBoy51.jpg) 9)izskata apraksts,pēlēks apmetnis, brūni mati, pārējo redzat bildē. 10)rakstura apraksts,ātri sadusmojas,nevaldāms, bet ja ar kādu draudzējas,tad līdz mūža galam. 11)tēla pagātnes apraksts(vēlams).Piedzima normālā ģimenē, tevs nomira mazotnē no triekas, jo abi brāļi viņam neklausīja . Paslepus trennējās ar savu brāli.Kad brālis aizbēga, kļuva par baigo vēstures pazinēju un gudro. Viņam bērnībā bija 3 draugi, kuri viņam ir arī tagad.Ar tiem viņš pavada sava mūža dienas. Šo rakstu rediģēja gints: 27.05.2007 09:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.06.2025 23:06 |