![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Mana ideja ierobežojas tajā ka mēs varētu spēlēt LS par Amuleta raganām-Paiperu,Fēbi un Peidžu.Vel leo-protams.Anketas nevajag sūtīt-tikai rezervējiet vietas.Spēli varu vadīt es,pasauli gan es neaprakstīšu-domāju ka to zin visi amuleta fani.
Vietas ir- Paiperei Fēbei Peidžai Dorianam. Pats es būšu Leo-brīdināšu jūs par briesmām.Regulāri pieaicināšu kādu citu no ārpuses lai tas spēlē demona lomu.Par demoniem es jūs brīdināsu jau iepriekš. Ceru ka ir labu un interesanti[un pareizi].Gaidu 4 spēlētājus-tad sākam spēli! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: Jaukā vietiņā. ![]() |
CITĀTS Turpmāk LS ir aizliegts izmantot aizgūtus tēlus, Piemēram no GP, HP vai kādiem seriāliem. Lomu spēlēs ļoti svarīgi ir izdomāt pašam savu tēlu. Tikai spēles GM ir tiesības izmantot šos tēlus savos rakstos. CITĀTS Šeit LS piedalos pirmo reizi, bet noteikumus izlasīju. Acīmredzot, nē. Varbūt labāk paturēt spēles pasauli, taču varoņus nosaukt citos vārdos? Tad spēle atbildīs noteikumiem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.05.2025 19:09 |