![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.07 Kur: tur. tur tukšumā un brīvība. ![]() |
Tur klinšu patvērumā, kur mēnēss spīdēja visspožāk un apgaismoja angelu kapličas... Tur prom no visā apdzivotajām vietām, kas ta vien čumēja un mudžēja no bruņotiem angeliem un draco, maigās mēness gaismas ieskauts slējās sens un laiku nokalpjos dēdēšana procesā kāds draco tautas sen jau pamests templis... Tā pakājē neraksturīgi bija raduši savu mūža mieru daudzas angelu tautas mirušās dvēseles, kas tur guldītas zemes miesās...
Šī tempļa maģiskajā noslēpumainības un tmsas plīvuros, kas slēpa to cēlā vientulībā un atšķirtībā no visas pasaules bija lemts sastapteis no ceļiem noklīdušiem, cerību zaudējušiem un atguvušiem ceļiniekiem, kam svēts vien savas tautas gods.. kam svēts vien uzvaras saldums un zaudējuma rūgtums.. Tur lemts bij sastapties ceļiniekiem, kuri nav nedz vienas rases ne dzimuma.. ne vienas cerības.. ne ticības.. Kvēls naids sitīs atreibes zvanus tomēr būs lietas kas mainīs visu.. kas jau mainījušas visu.. Svešinieku apvienos savus spēkus vienā, lai gūtu kopēju miera svētību ne tik sev.. bet arī pārējām tautām un ciltīm... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Rasels kluseedams piegaja pie bara kas jau saaka taisiit balaganu.
Man liekas ka mums vajadzetu iet ieksha!Vai es jums to jau neteicu?Man ir apnicis uz to visu skatities -nezinu ka jus-es eju ieksha!!!! Rasels iegaja ieksha un pamanija diezgan divainu skatu-angelus un kadu draco... Vinjsh piegaja klat un teica-Sveicinati!Kas jums te meklejams? Likas ka valda saspringta gaisotne. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.07 Kur: tur. tur tukšumā un brīvība. ![]() |
pusis mazliet pacēlies spārnos, nometa draco uz zemes.. un izvilka savu zobenu..
-ai tas tā.. netīšām...-pusis klusi novilka, un peskārās atslēgtajam draco ar savu ledus auksto tērauda zobenu. lēnām bet pamazām draco sāka mostiers uz atžirgt... to redzēdams Develins atstāja viņu uz zemes un domās iegrimis devās uz tempļa pusi. jau atkal viņš atgriezās pie tā senākā kas mājoja viņa sirdī - sklimjām un ilgām pēc saviem vecākiem, un alk`m atriebties.. viņš centās tās apspiest, bet tās uzjundīja ar jaunu un sēcīgu sparu.. `tas lauzās ārā no viņa krūtim plosot viņu pašu no iekšienes.. viņa pirksti ciešāk aptvēra tērauda zobenu.. un tā vienkārojās to pavērst pret draco rīkli un to pāršķlet... -..nē.. - pusis jau atkal pie sevis murmināja - savācies muļķi.. - Devs pacēla seju jau atkal pret bālošo mēnes gaismu, un uzmsamidīja tai, lēnām atgriezdamies savā iedomu pasaulē, kur biaj agn viņa tēvs.. gan māte. kur biaj viņš un viņi abi. kopā.. laimīgi. pēkšņi kāda bals izrāva Devu no viņa pārdomām.. -..ko? - puisis mazliet nepieklājīgi atkārtojā.. - Bet kā Tevi sauc? Tu man neatbildēji! Un kā sauc Tavus vecākus? - Aridena taujāja pusism.. - ā.. - pusis jau atkal apstulbis centās savākties.. - .. atvainojos visžēlīgi... Develins... Devs.. - viņs izmeta pasktīdamies uz jauno angeliem rakstūrigi skasito sievieti -.. par saviem vecākiem daudz nezinu... viņi ir..ir miruši.. - pusis klusi turpināja un novērsās.. - es uzaugu pie saviem radiem.. māti sauca Ariadne.. tēvu.. nezinu.. par viņu nekādu ziņu neesot bijis jau kopš mātes nāves.. māti manu noslaktēja draco.. - pusis vēl skumjāk nobeidz savu sakāmuun ar savām tukšajām acīm pavērās angelā. viņš cebntās savākties.. bet nespēja. atmiņas un skumjas biaj spēcīgākas par viņu.. saņēmis pēdējos spēkus vinš uzdeva pret jautājumu sievietei- kā ar tevi..? kas ir tava saime?... kā tu to domāji..ar to pareģojuma bērnu.. ka viņš ir veins no mums?-.. nesaigaidījis atbildi Devs ieraduzija Raselu, kas jau braši soļojam uz tempļa pusi.. nekas cits kā psmaidīt pie sevis un jau atkal pievērsties Aridenai. ooc: elven: kārpīties lēnām sāc.. i suppose roviela: atvainojos apr tiešo frāzes kopējumu. domājuka ta tekstā izklausīsies labāk. atvainojos par sagādātajām neertībām. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.06.2025 16:39 |