![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.05.07 Kur: tur. tur tukšumā un brīvība. ![]() |
Tur klinšu patvērumā, kur mēnēss spīdēja visspožāk un apgaismoja angelu kapličas... Tur prom no visā apdzivotajām vietām, kas ta vien čumēja un mudžēja no bruņotiem angeliem un draco, maigās mēness gaismas ieskauts slējās sens un laiku nokalpjos dēdēšana procesā kāds draco tautas sen jau pamests templis... Tā pakājē neraksturīgi bija raduši savu mūža mieru daudzas angelu tautas mirušās dvēseles, kas tur guldītas zemes miesās...
Šī tempļa maģiskajā noslēpumainības un tmsas plīvuros, kas slēpa to cēlā vientulībā un atšķirtībā no visas pasaules bija lemts sastapteis no ceļiem noklīdušiem, cerību zaudējušiem un atguvušiem ceļiniekiem, kam svēts vien savas tautas gods.. kam svēts vien uzvaras saldums un zaudējuma rūgtums.. Tur lemts bij sastapties ceļiniekiem, kuri nav nedz vienas rases ne dzimuma.. ne vienas cerības.. ne ticības.. Kvēls naids sitīs atreibes zvanus tomēr būs lietas kas mainīs visu.. kas jau mainījušas visu.. Svešinieku apvienos savus spēkus vienā, lai gūtu kopēju miera svētību ne tik sev.. bet arī pārējām tautām un ciltīm... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.12.06 Kur: In the middle of Crossroads ![]() |
*pazemīgi atvainojos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) *
Tici man, man ir savi iemesli jūsu tautas nīšanai un nēsmu gatavs izturēties peret angelu kā džentlmenis! Ja tu uzskati ka man nav iemesla tad tu stipri kļūdies, pietam mans audzinātībās līmenis tevi pārsteigtu! Pēdējos vārdus Sarevuss izteica mazliet samtaini un tā itkā sāktu filrtēt ar Aridenu, taču pēc brīža viņš aizvērdams acis atkal redzēja vecāku ļīķus un degošo māju viņš izslējās mazliet taisnāk un atsita matu šķipsnas atpakaļ ,kas kārtējo reizi bija piekritušas priekšā viņa sejai. Mazliet maigi pasmaidījis viņš paskatījās apkārt un mierīgi pateica angelai Un vairākums neuztver to kā apvainojumu, bet es neuzskatu ,ka teiksim jau mazliet pieklājīgāk lielāka daļa no jūsu rases ir spējīga cīnīties godīgi viens pret viens ar drako! viņš nolieca galvu mazliet uz leju un no viņa piedurknēm iznāca arā divi asmeņi neko nepaspējis pateikt viņa virzienā lidoja angelas būlta ,kas bija notēmēta uz viņa apkašdelmu viņš ar vienu no asmeņiem pāršķēla to uz pusēm pēc tam mazliet pasmaidot un paskatoties uz Aridenu Šķiet ,ka tomēr esi ar nelielu asumiņu un nemaz tik miermīlīga tas man patiešām patīk! viņš mazliet maigi parunājot pabeidza.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.06.2025 17:00 |