![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Kur: Rīga ![]() |
Izmantojot meklētāju, neatradu pavedienu, kas būtu veltīts šai grāmatai, kuru daudzi uzskata par visizcilāko pagājušā gadsimta darbu. Šovasar viņu pārlasu jau kādu sesto reizi, bet joprojām neapnīk.. saistošs, vēsturisks romāns ar kaislībām un intrigām (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) .
Kādas ir jūsu atsauksmes ? |
|
|
![]() |
Viesis_Linda33_* |
![]() ![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Ja godīgi visas grāmatas man patīk arī skārleta un rets batlers!
Sadusmoja skārleta un pēdējajā grāmatā ''rets batlers'' es biju pat ļoti apbēdināta par to kāda skārleta ir slampa(atvainojos par izteicienu) bet tiešām man viņa tāda likās, vairāku vīrieši ar ko viņa veidoja tikai seksuālas intereses. man tas likās pretīgi! Kad viņa gulēja ar savas meitas draugu tas nu bija viss manai sapratnei pret skārletu! Viņa bija atguvusi Retu un viņš tikai bija aizbraucis un dažām nedēļām a šī ņem un tā laikā izklaidējas ar meitas draugu! Bija zinām ka nu viņš to zina un kur nu skārletai bija prāts tā darīt.. Tā nu viņa viņu zaudēja, bet par nelaimi beigās tomēr bija kopā ar skārletu! NĒESMU apmierināta ar grāmatas beigām, lai gan man tas likās jauks romāns(viens no maniem mīļākajiem) tomēr Skārleta nemaz nebija pelnijusi Retu! Un tas mani pat ļoti sadusmoja.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 09.05.2025 23:56 |