![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.04 ![]() |
Vareetu sheit likt kautinju video, kadus nu kursh atron.
http://www.themcs.org/video.htm Hm, nevar teikt, ka es esmu sajuusmaa par shiem zeljiem, bet no malas jau viegli veerteet un pamaciit. pieveersiet uzmaniibu video gabaliem no ciniitaaja skatu punkta (kamera kjiveree) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.04 ![]() |
Dzons klements ar duuci un zobenu
1) metaala zobens nebuut nav obligaati smagaaks par koka vasteri. 2) Puishi no viborgas izskatiijaas tiiri delikaati. kas ir praatiigi taadaa masu tesinjaa ar metaala ierociem. 3) par japaanjiem. Katori shinto rju ir vecaakaa japaanju zobenu skola. ljoti cieniijamu utt. bet video paraadaas arii paaris nepievilciigas lietas. a) Tas ka vinjiem nebeedz buut sparings tas vispaar ir atsevisks jautaajums. Intelektuaalais godiigums anyone? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) Es pienjemu tas, ka skolas galvenais senseis nodarbojaas ar dziednieciibu es saprotu ir tradiicija, bet es ceru , ka vinjsh neaarstee vezi. Nee vinsh izskatiijas jauks cilveeks nevis riebiigs bledis (dziednieki parasti ir riebiigi blezji). Tomeer godu tas nedara. c) kas ir ar to griezshanos ap savu asi? d) religjijas apvienoshana ar paukoshanu ir slikta ideja (sk punktus a un b |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.06.2025 22:49 |