Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Troljlju Naktis 2, Interesentiem
Andza
iesūtīt 26.01.2004 13:58
Raksts #1

Studē augstākās pārvērtības

Grupa: Biedri
Pievienojās: 12.11.03
Kur: Jauko poniju zemē.

Nu tie, kas bija 24. janvāra pasākumā jau šo to dzirdēja par vispārīgo TN pasauli un par to, kā norisēja pirmā TN brīvdabas lomu spēle. Nākamajā lffb pasākumā tiks prezentēta TN2 daudz plašāk un konkrētāk. Bet visi, kuri izrāda kaut mazāko interesi par šo lietu vai rakstīt Kamazam uz topi@sveiks.lv vai arī man uz skerms@tvnet.lv. Kā arī var uzdot visvisādus te jautājumus un tamlīdzīgu stuff`u.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
Kamazs
iesūtīt 26.01.2004 20:40
Raksts #2

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Grupa: Biedri
Pievienojās: 26.01.04

Ahaaa, tad rekur tu sleepies! Es diemzheel pazaudeeju tavu e-maila adresi, jo man padzisa shaadi taadi pasta faili un nevareeju tevi sakonekteet nekaadi. Lai kā arī nebūtu, bet mees būtu pavisam priecīgi, ja tu piebiedrotos shamajā pasākumā. Oficiaalaa pasaakuma prezentaacija notiks februaara LFFB pasaakumaa, bet sestdien mees iepaziistinaajaam tautu ar ideju kā tādu, kā arī parādījām zobenus'n'stuff. Nākamais pasākums tehniski atšķirsies [ja savāksim gana daudz cilvēku] no iepriekšējā - būs frakcijas/grupas un nebūs tādu absolūtu NPC - visi būs PC un viens otram NPC. Par sižetu ir atsevišķa runāšana, jo tas atkarīgs arī no tā, kurai grupai tu izdomā piederēt, bet pamatideja ir tāda, ka iepriekšējās spēles viens no PC [nesauksim vārdos (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) ] bija Ziemeļzemes karaļa slepkava. Jaunais karalis, kas stājas vecā vietā ir jauns un ambiciozs un vēlas pierādīt savu varēšanu paplašinot karaļvalsti un sakaujot tās ienaidniekus. Paklīst baumas, ka vasarā uz Madaras ciemu dodas karadraudze ar sūtni, viņu ierašanās iemesli nav zināmi, bet klīst baumas, ka viņi ierodas izlūkot zemi pirmajam Ziemeļzemes ekspansijas vilnim. Nu principā tālāk es vairs stāstīt nevaru, jo - atgādinu - detaļas un smalkumus zinās tikai katras frakcijas dalībnieki un tikai par savu frakciju. Vismaz sākumā, kas notiks vēlāk - nav mūsu spēkos pateikt.
Es jau iepriekš aprakstīju kādas frakcijas/grupas ir iespējams izvēlēties un tev tagad tiešām atliek tikai atrast savu "īsto" vietu.
Spēle nenotiks februārī, jo nūū, tā plānojas lielāka un plašāka, kā arī nedaudz sižetiski+biku noslogots šis laiks sanāks. [Protams, ja ir gribētāji gana lielā skaitā [>8 (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ] tad visu vienmēr var sarunāt..huh] Vispār mēs skatāmies uz laiku vasarā - tā lai visiem būtu gana laika sagatavoties, sakrāt Ls 1,50 (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) un paspēt arī uz citiem LaRPiem.
Šajā reizē mēs centīsimies pēc iespējas uzlabot visu, kas uzlabojams [tērpi būs un tas ir jau fakts], rādās, ka būs arī jauni ieroči - loks+bultas, varbūt vairogs, varbūt cirvis.

Ak,piemirsu piebilst - mums ir arī Troļļu Nakšu treileris uzfilmēts, ceram, ka tas nonāks uz kāda weba un varēsiet jau sākt iedvesmoties. Nu un man ir arī aptuveni 140 bildes no spēles laukuma tagad - ziemā - tikai nav īsti kur uzmest.

Šo rakstu rediģēja spideratey: 26.01.2004 23:08
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā

Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 23.05.2025 22:41