![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Visus jaunos pavedienus šajā forumā priekšskatīs sadaļas vadītāji. Ja tie tiks atzīti par pietiekami saturīgiem un apspriešanas vērtiem, tad parādīsies kādu laiciņu pēc iesūtīšanas (kad vadītājs apstiprinās), citādi neparādīsies vispār.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.04.04 Kur: šeit ![]() |
nu es domāju ta visi eraksta savu mīļāko izteicienu no hp grāmatām va vismaz vietu kas jums patika visvairāk es te teiksim rakstīšu izteikumus (divus)
ieknāb sūdā (rons) ej un ieskābē galvu (hagrids) aizveries dērslij tu lielā žāvētā plūme (hagrids) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
CITĀTS -Ko jūs te darāt? - Rons un Freds iesaucās vienā balsī. -Vēstuli sūtām, - unisonā atsaucās Harijs un Džordžš. -Tādā agrumā? - reizē noprasīja Hermione ar Fredu. CITĀTS -Atceros. - Harijs stīvi atbildēja. -Atceros, ser. -Nav nekādas vajadzības mani saukt par seru, profesor. CITĀTS "Un, kas mēs - nāburgi no blakus mājas?" Freds un Džordžs CITĀTS - Bet jūs taču esat normāls! - kaismīgi teica Harijs. - Jums vienkārši ir... problēma... Vilksons sāka aizrautīgi smieties. - Dažreiz tu man ļoti atgādini Džeimsu.Viņš mēdza ļaudīs to dēvēt par "manu pūkaino problēmiņu". Daudzi dzīvoja pārliecībā, ka man pieder nejauki neuzvedīgs trusis. vislabākie.... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 03:43 |