![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.05 Kur: starp uguni, ūdeni un pasaules galu Niks 2006 ![]() |
*Viss šeit rakstītais balstīts uz manām nelielajām zināšanām un pašas fantāziju. Nopietni uztverams vien spēles ietvaros*
20 gada 5. maijs plkst. 900 no rīta. Jau kopš septiņiem rītā pie daudzu datorspēļu salonu durvīm redzama rosība. Un ne jau velti. Jau vairāk kā gadu tiek reklamēta jaunā kompānijas Real World Entertainment jaunā RPG tipa fantasy žanra spēle. Un šodien, spēles atklāšanas dienā, tā tiek piedāvāta nedaudz lētāk, kā citas reizes. Protams, īstie ieguvēji šodien ir kuponu īpašnieki, kas tikpat kā par nieka grašiem var savā īpašumā iegūt šo nenoliedzami ieintriģējošo spēli. [OOC: Spēle sākas! Variet rakstīt ko dariet ikdienas dzīvē un kā iegūstat savā īpašumā spēli.] |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.04 Kur: Valmiera :D ![]() |
Hakons nopētīja svešādo radību no galvas līdz kājām ar aizdomīgu sejas izteiksmi, tomēr skaļi neko neteica. Es. Jūku. Prātā. Tas ir oficiāli.
-Es esmu Siarāns,- viņš izmeta kā pa miglu atceroties savu iecerēto vārdu tēlam DATORSPĒLĒ. Datorspēlē, ne jau realitātē. Tiesa, iespējams, ka viņš bija datorspēlē un tas iespējams būtu vēl sliktāk. Hakonam riebās mirāžas un vīzijas. Un jā. Viņam sāka piemesties panika. -Un es? Kā ko es te daru! Tas nav acīmredzams? Ko tu te dari?- atkārtošanās un jautājumu izsaugšana augstā balss tonī pavisam noteikti bija topošas panikas pazīme. Vai arī apjukuma. Viņš pagaidām nespēja izšķirties. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.06.2025 12:11 |