![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.06.05 Kur: Riga or Mainhardt ![]() |
Tātad, kā daļa no jums zina (un jau ir saņēmuši/izpildījuši MILZĪGU anketu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ) es šobrīd rakstu savu maģistra darbu Amsterdamā un mana darba tēma ir:
"Carnivalesque gender and sexuality norm transgressions in Latvian leisure role-playing games" [tulkojums varētu skanēt šādi: "Karnevāli dzimuma un seksualitātes normu pārkāpumi latviešu lomu spēlēs"] Vēlējos tomēr atvērt šeit nelielu aptauju, lai rosinātu arī diskusiju par šo tēmu. Mērķis ir noskaidrot cik lielā mērā dzimums un sekss parādās spēlēs un kādā mērā spēlē var pārkāpt mūsu ikdienas dzimuma un seksa nostājas/praksi. Atšķirības noteikti pastāv arī starp galda lomu spēlēm un brīvdabas lomu spēlēm, taču tik sīki izdalīt aptaujā nevarēju, tāpēc vēlos saņemt arī kādus komentārus. Paldies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ak vai! Nepadomāju, ka var izvēlēties tikai vienu variantu un tad nesanāk atbildēt par Dzimumu un Seksu vienlaicīgi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Tā kā ja jūs būtu tik laipni pievienojiet atbildi šim rakstam ar norādītajiem aptaujas variantiem! Atvainojos par savu tizlumu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) P.S. Visi kas piedalās diskusijā arī piedalās izlozē kurā var vinnēt gardumus no Holades (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja Axa Night: 24.04.2007 06:28 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Ja drīkst jautāt man nav skaidra viena lieta
A man nav skaidra viena lieta kādēļ vēsturiskā rekonstrukcija ir labi, bet lomu spēles ir slikti? Vai tas ir tāpat kā kaimiņš ar zilo BMW uzskata, ka visi kas brauc ar Mersedesu ir lūzeri un tikai ar BMW brauc īstie pacani, jeb tā lieta ir savādāka? Var kāds apgaismot mani. Savādāk man atkal tas izskatās pēc kaut kāda kalnu slēpotāju neapmierinātības uz snowotājiem, jo tie redz sabojājot visu trasi ar savu dēli. Nē nu sabojā jau ar, bet tieši tādēļ bieži katram ir ierādīta sava trase un katrs tur vārās savā sulā. Par seksu un staff lomu spēlēs. Man liekas, ka ir tā jo lielākas abpusējas simpātijas arī ārpus spēles jo mazāku problēmu atspēlē, jo lielākas antipātijas jo lielākas problēmas. Imo patiesām simpātijām/antipātijām ir zināma ietekme uz atspēles procesu un to cik tālu atļausies iet. Tāpat nešaubos, ka ja pa spēlei tēlotu kādu milēdiju, tad pavisam noteiktu nespētu pārgulēt pa spēlei ar patiesiem seksa elementiem ar vīriešu dzimuma pārstāvi. Tā kā lieta vienkārša, ja tēloju vīrieti un dāma ir draudzene pa real life, tad var visādi atspēlēt seksu, a citādāk labāk nē. Savādāk GM iedos tev NPC lomu kur tu esi zilais ar kvestu atrast otru zilo un pārgulēt. Nedod dies ka otrais ir kāds lomu spēļu Hardcorists kas dara visu kā rakstīts arī pa īstam dzīvē. Caur pus mežam var sanākt no tāda mukt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Līdz ar to izriet secinājums, ka loma ta loma, bet ja nepatīkami paliek pa dzīvei, tad tas pavisam noteikti ietekmēs lomas atspēli (un pretēji ja patīkami pa dzīvei (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ). Šo rakstu rediģēja DarkJedi: 25.04.2007 13:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 18:40 |