![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 Kur: uz saulainās taciņas ![]() |
Internetā parādījies piektās pilnmetrāžas filmas par jauno burvi Hariju Poteru - Harijs Poters un Fēniksa ordenis reklāmas video. YouTube iespējams noskatīties starptautisko vai ASV versiju. Ļoti daudz gan tie neatšķiras. Paldies TLC!
Nu atliek tikai gaidīt filmu - Latvijā tā iznāks 13. jūlijā. Šo rakstu rediģēja eyedam: 04.05.2007 19:54 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.11.05 Kur: Aizkulises ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) pfff... es visu laiku skatījos nepareizo.
Nē, nudien iespaidīgi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.06 Kur: Nangijāla ![]() |
CITĀTS(Minki @ 24.04.2007 00:06) [snapback]1134974[/snapback] (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) pfff... es visu laiku skatījos nepareizo. Lol. Same here. ;DTad kāpēc mums vispār deva linku uz nepareizo treileri? I don't get it. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Sākumā vispār nepieleca, par ko te tauta runā - kāds Voldijs? utt. Njām. ~ Šis youtuba treileris lika omfg-sejas-izteiksmi man. Totāli. Esmu šokēta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) es gribu grabu pievūtot postu, šit. un Voldija "jū vill lūz evrīting". garšīgais bezdegunis pat rēgojas poteram. daudzsološi. Ambrāzas smiekliņš simtprocentīgi ir nokopēts no manas mammas. awww. un Vīzeļdvīņu uzlidojums arī tīri tā neko. un vispār - ietekmīgi. pšuk pšuk. GRIBU filmu. *iefeivo jūtūba linku* |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.05.2025 18:18 |