![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 Kur: uz saulainās taciņas ![]() |
Internetā parādījies piektās pilnmetrāžas filmas par jauno burvi Hariju Poteru - Harijs Poters un Fēniksa ordenis reklāmas video. YouTube iespējams noskatīties starptautisko vai ASV versiju. Ļoti daudz gan tie neatšķiras. Paldies TLC!
Nu atliek tikai gaidīt filmu - Latvijā tā iznāks 13. jūlijā. Šo rakstu rediģēja eyedam: 04.05.2007 19:54 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
CITĀTS Un Bellatrise ar "who wants a cookie" sejas izteiksmi. Sākumā vairākas reizes skatījos, lai atrastu, kur tāds kukīju teikums, bet izlasot kārtīgāk, kas uzrakstīts, pieleca (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Toties tādu izteiksmi gan neradu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Ja godīgi, tad man nekas tāds īsti woow nelikās. Salasīos te jūsu komentārus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Bet nu tā jau kopumā iespaidīgi bija, tik reizēm māca šaubas, vai es youtubā skatījos to pašu, ko jūs (šīs dienas skatītākais video tur (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) ) Bet nu Bellatrise bija iespaidīga, skats ar Voldemortu uz perona šokējošs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) , tas laikam kā prikols izdomāts, ka Harijam rādās, jo tāda aina toč grāmatā nebija. Gaidīšu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Kaut gan nezin kāpēc ne tik ļoti kā citreiz (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) EDIT: ā, atcerējos, kas man aizķērās un likās ļoti feins - Fadžs, kurš saka "He`s not back!" Čukstus, tas uzreiz piedod tādu kā domu, ka neviens pat neko zināt negrib par to. EDIT2: Es te tā skatos vēl un vēl, un tur ir tā aina (gan knapi pamanāma), kad Vilksons tur Hariju, kad Siriuss iekrīt arkā. Atceros, ka grāmatā tā likās viena no emocionālākajām ainām, bet tagad nezinu, kā būs kopā skatoties. Jācer, ka viss būs labi uztaisīts, jo no tā mazā fragmentiņa neko nevar pateikt, vien to, ka pagaidām vēl iespaidīgi neizskatās. Šo rakstu rediģēja Fijusska: 23.04.2007 19:56 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 14:52 |