![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.09.05 Kur: uz saulainās taciņas ![]() |
Internetā parādījies piektās pilnmetrāžas filmas par jauno burvi Hariju Poteru - Harijs Poters un Fēniksa ordenis reklāmas video. YouTube iespējams noskatīties starptautisko vai ASV versiju. Ļoti daudz gan tie neatšķiras. Paldies TLC!
Nu atliek tikai gaidīt filmu - Latvijā tā iznāks 13. jūlijā. Šo rakstu rediģēja eyedam: 04.05.2007 19:54 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
AA, cik forši, gandrīz novēlos no krēsla, ieraudzījusi un izdzirdējusi šos tēlus un šīs balsis. ^^ Ak dies' ak dies'. Es nevaru. Daudz ko jau redzēt nevarēja, jo viss bija zaļās, rozā, zilās un dzeltenās krāsās. A nekas.
Nenormāli patika tas Hermiones teikums: Is it exciting, isn't it? Breaking the rules? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Tā filma būs forša. Tiešāmtiešām. Tāāādi kadri. Vnk nevaru. Bāc. Ambridža. Kribējās viņas iekraut, kad ieķiķinājās. Un vēl. It is EI lie.[es jau saprotu, ka angļi runā savādāk, ko protams es dievinu, bet nu artikula "a" vietā pateikt EI? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) ] Tad vēl tas paziņojums par Dumidora atstādināšanu. uhh. Gaidu filmu vairāk par visu!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 17:28 |