![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.09.06 Kur: Rīga ![]() |
Es sāku interesēties par sātanismu, un atradu daudz ko interesantu...
Sātanisms dalās vairākos novirzienos, bet tam par kuru izplatīti šausminoši stāsti par cilvēku upurēšanu un mocīšanu visvairāk atbilst tikai viens novirziens, pie kam interneta lapās tiek noliegta vardarbība šajos rituālos. Man patika La Veja virziens, kas par 4/5 (labi, varbūt 4/6) atbilst maniem uzskatiem un manis izveidotajai reliģijai (tā gan nav oficiāla). Taču visvairāk man patika zemākminētās adreses saimnieka Timothy rakstītais par moderno sātanismu (laikam citur tas ir arī neosātanisms, katrā gadījumā arī par tādu esmu dzirdējis). Iesaku tiem, kas grib uzreiz izlasīt par sātanismu iet uzreiz uz sadaļu "SATANISM". www.modernsatanism.com (IMG:http://i57.photobucket.com/albums/g216/lestat0815/Baphomet.jpg) Šo rakstu rediģēja Susuris: 21.04.2007 18:57 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Velvet goldmine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.08.04 Stāstnieks 2009 ![]() |
un es nesaprotu, kāpēc tu sāki kašķēties un, atvainojos, vispār pie````, saulīt. ne jau ar tevi es uzsāku kašķi sava pārpratuma pēc un, ja tev no tā labāk paliek, ej un pabaksti kādu, kam tai apvainojumi šķiet patiešām argumentēti. manuprāt, tā ir piesiešanās vārdiem. kurš te īsti meklē kaški un izrāda savu gudrību?
es gribētu redzēt to adresi. tas, ka viens vecītis, nekrofīlis un sadists, izdomāja "sātana vārdā" uztaisīt vienu rituālu nenozīmē, ka tagad visi sātanisti ir norakstāmi tieši tāpat- kā nekrofīļi un sadisti, un iekšu ķeskātāji. tikpat labi to kāds varēja izdarīt Dieva vārdā, vai Odina vai Zeva vārdā. hmm, par The Black Book of Satan runājot, to ir sarakstījsi cilvēks, kas uzskata, ka ir sātanists? skatos, tur pieminēts The Temple, un kā ar The Church of Satan? tāpat kā kristietībai, sātanismam ar ir n-tie paveidi. tagad vēlreiz skatīt otro rindkopu šajā postā. vsp, tas jau sāk izklausīties smieklīgi. tā kā kkādam blekmetālistam, kam sātanisms ir vnk trve lieta. jautājums, cik daudz viņš pats sajēdz no tā, ko dara? un cik tas ir darīts "jautrības" pēc? citēju: I see the horns of Satan Bleeding for him, bleeding for Hell Sanctum 666 /Nattefrost - Sanctum 666/ cerams, ka galveno domu uztvērāt, man ir problēmas ar izteikšanos īsi un konkrēti. pievienojos Nimues teiktajam + sātanisms ir aizliegts. nezinu kā citās valstīs, bet Latvijā noteikti. tas tā, starp citu. daudz ko izskaidro, ne? Šo rakstu rediģēja ColdCrow: 22.04.2007 16:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 19:42 |