![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.09.06 Kur: Rīga ![]() |
Es sāku interesēties par sātanismu, un atradu daudz ko interesantu...
Sātanisms dalās vairākos novirzienos, bet tam par kuru izplatīti šausminoši stāsti par cilvēku upurēšanu un mocīšanu visvairāk atbilst tikai viens novirziens, pie kam interneta lapās tiek noliegta vardarbība šajos rituālos. Man patika La Veja virziens, kas par 4/5 (labi, varbūt 4/6) atbilst maniem uzskatiem un manis izveidotajai reliģijai (tā gan nav oficiāla). Taču visvairāk man patika zemākminētās adreses saimnieka Timothy rakstītais par moderno sātanismu (laikam citur tas ir arī neosātanisms, katrā gadījumā arī par tādu esmu dzirdējis). Iesaku tiem, kas grib uzreiz izlasīt par sātanismu iet uzreiz uz sadaļu "SATANISM". www.modernsatanism.com (IMG:http://i57.photobucket.com/albums/g216/lestat0815/Baphomet.jpg) Šo rakstu rediģēja Susuris: 21.04.2007 18:57 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Es jūtu, ka es ar tevi sakašķēšos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Es nespriežu cik tu esi gudra un forša. Es tikai saku, ka tev patīk to izrādīt un spīdēt ar ''gudrībām''. Takš palasi pavediena sākumu. Tur tā iesācējs teica, ka interneta lapās noliedz vardarbību sātanistu rituālos, bet cik es zinu tāda tur gan ir. Gadījās uzkast kaut kādu lapu ar kaut kāda maniaka - sātanista slepkavību bildēm un tur viņam bija bilžu galerijas un viena no tām bija kaut kāds sātanistu rituāls. Viņš graizīja līķi, bija okultās zīmes, sveces, zārks, kapliča,līķis tika dedzināts, viņš arī ar līķi nu...emm... kā pateikt... paņēma priekšā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Pretīgi. Vienkārši pretīgi. Un es tās adreses jau sen esmu lasījusi. Tā kā nespīdi nu savļīt ar ''gudrībām''. Tāds ir mans viedoklis un es sātanismā nesaskatu neko labu un neviens mani nepiespiedīs manus uzskatus mainīt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Istari māceklis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.03 GP eksperts 2006 ![]() |
CITĀTS(sirds1 @ 22.04.2007 16:49) [snapback]1134459[/snapback] Es jūtu, ka es ar tevi sakašķēšos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Es nespriežu cik tu esi gudra un forša. Es tikai saku, ka tev patīk to izrādīt un spīdēt ar ''gudrībām''. Takš palasi pavediena sākumu. Tur tā iesācējs teica, ka interneta lapās noliedz vardarbību sātanistu rituālos, bet cik es zinu tāda tur gan ir. Gadījās uzkast kaut kādu lapu ar kaut kāda maniaka - sātanista slepkavību bildēm un tur viņam bija bilžu galerijas un viena no tām bija kaut kāds sātanistu rituāls. Viņš graizīja līķi, bija okultās zīmes, sveces, zārks, kapliča,līķis tika dedzināts, viņš arī ar līķi nu...emm... kā pateikt... paņēma priekšā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Pretīgi. Vienkārši pretīgi. Un es tās adreses jau sen esmu lasījusi. Tā kā nespīdi nu savļīt ar ''gudrībām''. Tāds ir mans viedoklis un es sātanismā nesaskatu neko labu un neviens mani nepiespiedīs manus uzskatus mainīt. Kāpēc tu vispār lasi pavedienu, ja tev jau ir savs Viedoklis, kuru Nekas nespēs mainīt? Ir okultisti, kas sevi sauc par sātanistiem un daļa no viņiem nodarbojas ar visādiem briesmīgiem rituāliem, jo vēlas ē... nu ko nu kurā reizē ar okultu rituālu vēlas panākt. Jā ir. Arī Latvijā. Bet šis pavediens izskatās vairāk par tiem egoistiskajiem ateistiem, kas ja arī pie tādiem rituāliem ķeras, tad drīzāk tāpēc, lai kārtējo reizi sev nodemonstrētu, kādi idioti ir apkārtējie, kas nesaprot, ka tas viss ir tikai šovs. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 21:13 |