![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.09.06 Kur: Rīga ![]() |
Es sāku interesēties par sātanismu, un atradu daudz ko interesantu...
Sātanisms dalās vairākos novirzienos, bet tam par kuru izplatīti šausminoši stāsti par cilvēku upurēšanu un mocīšanu visvairāk atbilst tikai viens novirziens, pie kam interneta lapās tiek noliegta vardarbība šajos rituālos. Man patika La Veja virziens, kas par 4/5 (labi, varbūt 4/6) atbilst maniem uzskatiem un manis izveidotajai reliģijai (tā gan nav oficiāla). Taču visvairāk man patika zemākminētās adreses saimnieka Timothy rakstītais par moderno sātanismu (laikam citur tas ir arī neosātanisms, katrā gadījumā arī par tādu esmu dzirdējis). Iesaku tiem, kas grib uzreiz izlasīt par sātanismu iet uzreiz uz sadaļu "SATANISM". www.modernsatanism.com (IMG:http://i57.photobucket.com/albums/g216/lestat0815/Baphomet.jpg) Šo rakstu rediģēja Susuris: 21.04.2007 18:57 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.09.06 Kur: Rīga ![]() |
CITĀTS(_W_ @ 22.04.2007 14:30) [snapback]1134393[/snapback] Man ir tikai viens ko teikt- baigais malacis, ja savos 14 gados ir izveidojis reliģiju, nu riktīgs malacis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) 14 gados interesēties par sātanismu un ja jau tev ir izveidojušies savi uzskati par reliģiju, nu vsp apbrīnojams cilvēks tu esi... Paldies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Tai modernsatanism.com lapā bija rakstīts, ar ko sātanisms atšķiras no ateisma: Atheism vs. Modern Satanism - There are also those in life who consider themselves an Atheist. They claim no god, no Satan, no deity what so ever. Ahhhh, so you say, why is Satanism called Satanism and not "Atheism" if they both denounce Satan/god?!?! Both of them are Atheistic in Nature... But, here is where we are not the same... Satanists claim themselves to be their own god, Atheists do NOT. Satanists do NOT have a problem bearing the name Satanist, Atheists refuse to have any label what so ever. Satanists live a certain lifestyle which is outlined in The Satanic Bible, Atheists do NOT. Satanists for the most part do NOT go around looking to cause fights, and put everyone down, they attempt to exercise religious tolerance, and of course, Atheists love to try and blame everyone for the world problems but themselves. Atheists love to argue/debate and create havoc! La Veja sātanistu filosofija māca pašam sevi uzlūkot kā savu dievu. Es La Veja domā neatradu neko sliktu, vismaz viņa likumi to nemāca. Sātanisms nenoliedz arī mīlestību, tas tikai māca mīlēt tos, kas ir tavas mīlestības vērti. Vēl gan ir Spiritual Satanism, kas uzlūko Sātanu/Luciferu un visus tos dēmonus kā reāli eksistējošas būtnes, ar ko var sazināties un tās tev palīdzēs. Taču arī spirituālais sātanisms ir virzīts uz cilvēka garīgu attīstību, vismaz tā rakstīts šajā lapā Tur sakaidrots par Spiritual Satanism, tā kā, ja ir vēlēšanās, var aplūkot. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 15:03 |