![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.05 Kur: starp uguni, ūdeni un pasaules galu Niks 2006 ![]() |
*Viss šeit rakstītais balstīts uz manām nelielajām zināšanām un pašas fantāziju. Nopietni uztverams vien spēles ietvaros*
20 gada 5. maijs plkst. 900 no rīta. Jau kopš septiņiem rītā pie daudzu datorspēļu salonu durvīm redzama rosība. Un ne jau velti. Jau vairāk kā gadu tiek reklamēta jaunā kompānijas Real World Entertainment jaunā RPG tipa fantasy žanra spēle. Un šodien, spēles atklāšanas dienā, tā tiek piedāvāta nedaudz lētāk, kā citas reizes. Protams, īstie ieguvēji šodien ir kuponu īpašnieki, kas tikpat kā par nieka grašiem var savā īpašumā iegūt šo nenoliedzami ieintriģējošo spēli. [OOC: Spēle sākas! Variet rakstīt ko dariet ikdienas dzīvē un kā iegūstat savā īpašumā spēli.] |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.07 Kur: Starp eņģeļiem un dēmoniem. Nesaprotu, kur iederos. (Rīga) ![]() |
Yumi atvēra acis... Priekšā parādījās burvīga meža ainava kuru aiz līkuma izgreznoja plata upe... Viņa piecēlās kājās un jutās nedaudz dīvaini. kas pie velna..? cik dīvaina sajūta kājām... kas šeit notiek? kas tā par t'du spēli? viņa man rada halucinācijas! Yumi paspēra uz priekšu tikai dažus soļus līdz lielajam ozolam, bet nonāca pie tā daudz ātrāk nekā parastā lēnā solītī. Vējš iepūta viņai sejā garos matus... tā... man vēl joprojām rādās... mani mati nav tik gari, un tie ir gaišāki, un tie ir taisni... Yumi paskatījās uz savām kājām un ieraudzīja tur nevis divas normālas cilvēciskas kājas, bet gan četras, staltas, brūnas zirga kājas... nu labi, tas vairs nav smieklīgi... kā lai tiek vaļā no šīs halucinācijas!?! man nepatīk šī sajūta... Yumi stipri sakoncentrējās un pastaigāja kādu gabaliņu uz priekšu un atpakaļ. nē... nelīdz.... tad nu gan spēcīga hipnoze. Meitenes sejas izteiksme palika domīga un viņa lēnām pierikšoja pie upes un ielika tajā vienu kāju.. ak nē... man nerādās... dīvaini... nav ne jausmas kur es esmu, bet kad tikšu mājās es šo fenomenu kārtīgi izpētīšu... jau tagad sākšu pētīt, jāatceras viss sīkumos kas šeit notiek... ak jel. Vēl joprojām nepārliecināta, bet nu jau drošāk viņa devās izpētīt apkārtni sekojot upei pret straumi. Pēc aptuveni 10 minūtēm Yumi jau bija pieradusi pie jaunā veidola...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.06.2025 12:09 |