![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.02.05 Kur: starp uguni, ūdeni un pasaules galu Niks 2006 ![]() |
*Viss šeit rakstītais balstīts uz manām nelielajām zināšanām un pašas fantāziju. Nopietni uztverams vien spēles ietvaros*
20 gada 5. maijs plkst. 900 no rīta. Jau kopš septiņiem rītā pie daudzu datorspēļu salonu durvīm redzama rosība. Un ne jau velti. Jau vairāk kā gadu tiek reklamēta jaunā kompānijas Real World Entertainment jaunā RPG tipa fantasy žanra spēle. Un šodien, spēles atklāšanas dienā, tā tiek piedāvāta nedaudz lētāk, kā citas reizes. Protams, īstie ieguvēji šodien ir kuponu īpašnieki, kas tikpat kā par nieka grašiem var savā īpašumā iegūt šo nenoliedzami ieintriģējošo spēli. [OOC: Spēle sākas! Variet rakstīt ko dariet ikdienas dzīvē un kā iegūstat savā īpašumā spēli.] |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Kaede lūkojās uz priekšu. Meitene brīdi domāja, ko lai dara. Vai lai paslēpjas kaut kur, vai arī labāk būtu iet pretī un uzzināt, kas notiek un kur viņa ir nonākusi? Cik meitene atcerējās visas fantāzijas spēles, kuras ir spēlējusi, ar pirmajiem cilvēkiem vienmēr varēja parunāties un uzzināt visu informāciju... paga!
Ko tas vēl nozīmē? Vai es tiešām esmu noticējusi tam, ka esmu iekļuvusi spēlē? Tajā, ko es spēlēju? Bet... meitene uzlūkoja savas rokas, apģērbu, pataustīja matus. Tā reizē bija un nebija viņa. Cita izskaidrojuma vienkārši nebija! Ko lai daru? Kaede nopūtās klusi, tā, lai neviens nesadzird un pēdējā brīdī tomēr nolēma, ka ies abus uzrunāt. Ja nu tā būs viņas kļūda, pati vien būs vainīga. Bet nu jau bija par vēlu, meitene bija uzsākusi ceļu abiem svešiniekiem pretī... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.06.2025 12:26 |