![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
Lasot pavedienus par elfu nemirstību sāku domāt par šādu jautājumu-vai nemirstība ir dāvana vai lāsts? Tieksme pēc nemirstības ir visos cilvēkos,jo mēs gribam mūžīģi būt jauni,ātri,izturīgi un tāpēc cilvēki vai nu liek uz sejas kilogramiem kosmētikas,veicam plastiskās operācijas,aktīvi nodarbojamies ar sportu,lai mūsu ķermenis būtu vingrs un stiprs. Visvairāk mums ir žēl,ka tik daudz mērķus un sapņus mēs nesasniegsim,jo īsā dzīve mums to neatļauj. Protams,apiet laiku vienmēr cilvēkiem ir šķitis vilinoši,bet tomēr...vai ir jautri nodzīvot vairākus gadsimtus redzot kā apkārtējie cilvēki kurus tu esi mīlējis lēnām izzūd un pasaule mainās tā,ka tu vairs to nepazīsti? Beigās tu vienmēr paliec viens...
Ko jūs domājat par nemirstību? Vai jūs vilina doma,ka jūs varētu kļūt nemirstīgi? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.10.06 Kur: nektāra eiforijā ![]() |
CITĀTS(Mattiass @ 02.04.2007 14:30) [snapback]1126431[/snapback] Pilnīgi piekrītu, tomēr domāju, ka ja man piedāvātu nemirstību bez citiem variantiem, tikai "pieņem vai atsakies", es piekristu. Nomirt jau var vienmēr (nedabisku iemeslu dēļ). Galvenais, lai dzīvojot veselība neklibo un ir iespēja izbaudīt dzīvi. Un vēl ir labi nebūt vienīgam tādam. Liekas,es uztvēru domu. Varētu jau būt tā,ka tikai dažiem iedod nemerstības "dāvanu". Piemēram,ja tev būtu dota iespēja dzīvot mūžīgi tikai ar sev mīļiem cilvēkiem,tad pieļauju,ka kādus 1000 gadus šāda nemirstīgo ģimene varētu būt laimīga. Bet derētu atcerēties,ka tajā pašā HP grāmatā,1.daļā,filozofu akmens radītājs (vai tik tas nebija N.Flemings? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) ) un viņa ģimene bija nemirstīgi,bet viņš tomēr uzstāja,lai akmeni iznīcina,jo viņi bija noguruši dzīvot. Tā lūk! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 22:02 |