![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.06 Kur: Rīga,Latvija ![]() |
tā kā esmu bijis tikai 2 spocīgās pilis ,es gribētu uzzināt kko no jums, pastāstiet kādu interesantu notikumu ,spocīgu notikumu vai pat kādu spoku leģendu, pastāsti kādu atgadījumu ko tev ir kāds draugs stāstījis..
gribi dzirdēt jūsu atgadījumus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja Roviela: 04.07.2009 15:21 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
Es ticu spokiem, bet pilīs nekad ko tādu neesmu sajutusi. Parasti tas tiešām ir grūti, jo esmu tur bijusi ar tūristu grupām vai vairāku cilvēku pavadībā. Ja būtu tā iespēja pasēdēt un paklausīties vienam pašam, tad noteikti kādu pagātnes auru vai vismaz noskaņu varētu sajust.
Un nevienam spokam līdz šim par laimi vai nelaimi ar mani sarunāties nav gribējies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 12:22 |