![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 04.10.03 Kur: Rīga, Jēkabpils ![]() |
Kāds apķērīgs tips vārdā Tomijs no štatiem nācis klajā ar grandiozu ideju Starptautiskā Harija Potera diena. Viņš ir izveidojis interneta vietni ar mērķi līdz pēdējās grāmatas iznākšanas datumam, 21. jūlijam, savākt pietiekami daudz cilvēku lūgumu, lai kāds datums tiktu atzīts par Harija Potera dienu.
Ideja ir tāda, ka līdzko no kādas valsts iedzīvotājiem tiks savākti vismaz 10 000 parakstu, viņš tos apkopo un nodod attiecīgās valsts līderiem. Tomēr pats datums vēl nav izlemts. Populārākā versija, protams, ir Harija Potera un Roulingas dzimšanas diena, 31. jūlijs. Tomēr ir arī citas versijas, piemēram, kāda šīs idejas atbalstītāja izvirza citu datumu - 1. novembri. "Es domāju, ka 1. novembris būtu vislabākais, jo šis ir datums, kas izmainīja Harija dzīvi," saka Džesika. "Viņa vecāki tika nogalināti Helovīnu naktī, turklāt arī pirmā grāmata iznāca tieši 1. novembrī. Kā arī neaizmirsīsim, ka 1. novembra naktī Harijs nonāca Dērsliju namā, un Maksūra teica 'Es nebrīnītos, ja šo dienu turpmāk atzītu kā Harija Potera dienu' vai varat iedomāties vēl labāku datumu?" Protams, jāatzīst, ka savā ziņā Harijs Poters tiešām ir izmainījis pasauli, tomēr Starptautiskā Harija Potera diena? Nu nezinu... :) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
Man kaut kā neliekas, ka 1. novembris derētu. Tā it kā halovīnu diena, ne? Nu 31. okt. ir Visu Svēto diena, bet 1. novembris Halovīns. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
Bet par 31. jūliju man nav nekas iebilstams (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) Tik uz priekšu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 08.05.2025 16:21 |