![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Kur: Rīga ![]() |
Izmantojot meklētāju, neatradu pavedienu, kas būtu veltīts šai grāmatai, kuru daudzi uzskata par visizcilāko pagājušā gadsimta darbu. Šovasar viņu pārlasu jau kādu sesto reizi, bet joprojām neapnīk.. saistošs, vēsturisks romāns ar kaislībām un intrigām (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) .
Kādas ir jūsu atsauksmes ? |
|
|
![]() |
Viesis_Lelde_* |
![]() ![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Ļoti patīk šīs grāmata. Viena no mīļākajām. Esmu izlasijusi ''Vējiem līdzi" un ''Skārleta'' un ''Rets Batlers''. Tie ir turpinājumi. Pirmais izlasiju tikai Vējiem līdzi tad nevarēju paciest intresi vai tad Skārleta atguva Retu Batleru vai nē. Tad bibliotēkā pamaniju grāmatu Skārleta tā mani ieintereģēja un es viņu izlasiju, gan 1 gan 2 daļu. Viss labāk patika tā vienta kur avarēja viņas kuģis un viņa atkal bija kopā ar Retu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) Izlasot grāmatu tās beigās bija īs apraksts par Reta Batlera grāmatu kas ir turpinājums šai grāmatai. Tā lasu to grāmatu tā interesē vai Rets atgriezīsies pie viņas vai arī viņš ir miris un viņa viņu nekad neatradīs!!!!!Mīlu šo grāmatu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 02:17 |