![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.04 Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora Klusais censonis ![]() |
Nezinu, vai grāmatnīcās jau parādījusies, bet iznākusi ir:
Pols Stjuarts, Kriss Ridels. Vētras dzinējs. Malaszemes hronikas, 2.grāmata. Kam patika "Viņpus Dziļā meža" - patiks šī arī. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.11.03 Kur: nemitīgā kustībā/nav ![]() |
Nesen izlasīju gan pirmo, gan otro daļu. Šitas mākslinieku duets patiešām ir kaut kas!
Jau uzrakstītais vien liek spriest par spalvas meistara neiedomājami spilgto iztēli, bet ja to vēl savieno ar sīki izstrādātajām ilustrācijām! Baudījums pilnīgs. Pirmā grāmata man ne visai - pārāk lineāri tur viss notikās. Lai gan, protams, ar pasaules floru, faunu un saprātīgajiem lasītājs tiek iepazīstināts gandrīz nepārtraukti. Nezinu kā angliski, bet latviski man šķita ļoti trāpīgi iztulkots, un darba tur bija jābūt gana daudz - visi tie koku paveidi, vārdi, rases... Ir ko noņemties. Vislabāk man gāja pie sirds koku suga ar nosaukumu "žūžubišu koks". Vienkārši ģeniāls nosaukums! Otrā grāmata paņēma arī ar savu stāstāmo, un, protams ar Lejaspilsētu & Sanktafraksu. Ļoti spilgts un prātā paliekošs stāsts. Katrs no dīvainajiem iedzīvotājiem, epizodiski vai plaši aprakstīts, bija bauda manām acīm/prātam. Nedaudz nepatika tas, ka grāmatas ir tādas netīras - glumekļi, vēmekļi, utt. Daudz jau nav, bet... tas jau arī droši vien tādas personiskas preferences vien ir, sūkstīties nevajadzētu. Angliski tomēr nemeklēšu un nelasīšu, ja nu nebūs latviskā turpinājuma, ko padarīsi, izdzīvošu. |
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 15:52 |